Szerintetek reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma vagy holnap kellene megjönnie, általában 2 napig rendesen barnázok előtte nem is keveset.... de tegnap óta mensi szerű görcseim vannak, mindig azt hiszem megjön de csak szó szerint 1-2 csepp barna van a tisztaságimon. Reménykedhetek, hogy már nem is fog megjönni 9 hónapig? Csak azt nem értem miért görcsöl ennyire a hasam, ahogyan a mensi első legvérzősebb napján szokott, ráadásul hányingerem is van, de az lehet csak a hasfájás miatt. Egyéb jelei is vannak a terhességnek de engem most konkrétan csak ez érdekelne :) Köszönöm!2012. júl. 9. 15:12
1/6 anonim válasza:
A "tünetek" nem mindig egyértelműek!
Vegyél egy tesztet és derítsd ki! Ha ma kellene (nem) megjönnie,és kb 2 hete volt pé-d akkor egy olcsóbb,25-ös érzékenységű teszt már most,nap közben is kimutatná halványan!
Megy a drukk!! Írj,hogy mi lett!!! :-)
Üdv: 3 csajos
2/6 anonim válasza:
Sajnos ez még eléggé kétesélyes. Szerintem csak a menszid készülődik.
3/6 anonim válasza:
de ha még sem,ne csüggedj,holnap is nap lesz,ha addig semmi,akkor a reggeli első vizeletből végzett teszt már kimutathatja,ha van valaki :-)
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy ilyenkor még nagyon bizonytalan.... de soha nem jött még így meg a mensim. Eleinte sose fájt a hasam csak barnáztam és utána görcsölt nagyon mikor beindult. Ezért nem értem, hogy a hasfájáshoz most miért nem társul vérzés is.... De majd mindenképp megírom, hogy mi van ha kiderült! ÉS köszönöm!!!! :)
2012. júl. 9. 15:22
5/6 A kérdező kommentje:
Tesztet még egy pár napig nem tudok venni mert a munkáltatóm késik a fizummal.... de nem is baj, mert ha negatív legalább nem szomorkodok. :)
2012. júl. 9. 15:24
6/6 anonim válasza:
Drukkolok Neked, hogy sikerüljön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!