Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudom, reménykedhetek-e?...

Nem tudom, reménykedhetek-e? Lennétek szívesek elolvasni?

Figyelt kérdés
A 9. DPO-n teszteltem, negatív lett. Ma, a 11. DPO-n pedig nagyon-nagyon halványan, de MINTHA lenne ott második csíkkezdemény...a baj csak az, hogy tényleg alig látható. Viszont odatettem mindkét tesztet az ablaküvegre, és ott, ahogyan a fény átszűrődött rajta, a mai teszten már tényleg van valami, a tegnapelőttin nincs. Volt valaki, aki így járt? Most akkor ez mi? Vagy nem lenne szabad így nézegetni, csak lámpafénynél?
2012. máj. 26. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy jártam csinálta megy tesztet...nem lehetett látni a 2.csíkot egyáltalán..de én a szívem mélyén tudtam hogy ott van. Oda mente ma zablakhoz természetes fénynél nézegettem percekig..igazából nem látszott a 2.csík, de én valamiért "láttam". rettentően halvány volt szinte láthatatlan.

nem hagyott nyugodni a gondolat. Lementem vettem egy másik tesztet és egyből megcsináltam. Azon már egyértelműbb volt a 2. csík..halvány volt azon is de azt már lámpa fénynél is lehetett látni.

Szóval reménykedj nyugodtan..vagy vegyél te is még egy tesztet ha te úgy látod hogy ott van a 2.csík.

Szorítok neked!

14+6 hetes kismama

2012. máj. 26. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Majd írd meg mi lett a teszted eredménye.

De lehet jobb lenne ha várnál a második tesztel még egy napot. Akkor már erősebb lehet

2012. máj. 26. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Mindenképpen csinálok még egyet, de azzal megvárom az esedékes menstruáció napját(keddet).Addig marad a reménykedés.
2012. máj. 26. 17:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

11. DPO-n simán lehet szinte láthatatlan a csík, sőt, nem is feltétlenül kéne látnod bármit is.

Én már holnap reggel tesztelnék első pisiből, ha minden igaz, már azon erősebben fog látszódni.

Írd majd meg, mi lett, szorítok!

2012. máj. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!