Nem tudom, reménykedhetek-e? Lennétek szívesek elolvasni?
Én úgy jártam csinálta megy tesztet...nem lehetett látni a 2.csíkot egyáltalán..de én a szívem mélyén tudtam hogy ott van. Oda mente ma zablakhoz természetes fénynél nézegettem percekig..igazából nem látszott a 2.csík, de én valamiért "láttam". rettentően halvány volt szinte láthatatlan.
nem hagyott nyugodni a gondolat. Lementem vettem egy másik tesztet és egyből megcsináltam. Azon már egyértelműbb volt a 2. csík..halvány volt azon is de azt már lámpa fénynél is lehetett látni.
Szóval reménykedj nyugodtan..vagy vegyél te is még egy tesztet ha te úgy látod hogy ott van a 2.csík.
Szorítok neked!
14+6 hetes kismama
Előző vagyok. Majd írd meg mi lett a teszted eredménye.
De lehet jobb lenne ha várnál a második tesztel még egy napot. Akkor már erősebb lehet
11. DPO-n simán lehet szinte láthatatlan a csík, sőt, nem is feltétlenül kéne látnod bármit is.
Én már holnap reggel tesztelnék első pisiből, ha minden igaz, már azon erősebben fog látszódni.
Írd majd meg, mi lett, szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!