Reménykedhetek még?
Szeptember 28án volt az utolsó menszeszem első napja. Ciklusom hossza nagyon változó. Terhességre utaló jeleim vannak:szédülés, hányinger, szagérzékenység,bimbó érzékenység, mellfeszülés, fájdogáló has.
Tegnap elmentem a nőgyógyászomhoz, akk annyit mondott, hogy 11 mm-em megvastagodott méhnyálkahártyát lát, de ebből nem tud konkrétumot mondani. Kérte,hogy ma reggel csináljak egy tesztet, nos ez negatív lett. Visszarendelt jövőhétre. Még reménykedhetek a terhességben? Vagy tuti, hogy nem vagyok az? Valaki segítsen, nagyon elvagyok szomorodva.
Ne legyél elszomorodva, mert nincs még minden veszve. Jövő hétig simán reménykedhetsz.
Amúgy egyszer én is jártam hasonlóan. Az orvosom azt is mondta hogy a megvastagodott méhnyálkah. miatt korai terhességet sejt, de még ne éljem bele magam semmibe mert még konkrétan nem lát semmit. Na, próbálhattam én akkor már nem beleélni magam mikor hónapok óta próbálkoztunk és ráadásul a menstruációm is késett már 1 hete. Azt mondta a doki csináljak pár nap múlva tesztet. Csináltam és negatív lett. Aztán azt hittem csak rossz a teszt és ellőttem még párat. Semmi. Én is kétségbe estem. Pedig minden de minden tünetem megvolt, még hánytam is. Aztán a ciklusom 39. napján megjött a menstruációm mintha mi sem történt volna. Pedig mindig napra pontosan 28 napos szokott lenni.
Bolondot játszott velem a szervezetem.
De tudod, a remény hal meg utoljára! Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!