Reménykedhetek? 25x12 mm petezsák crl 4mm szívműködés nincs. Missed ab-őt javasolnak!
Gondolom az embriómaradvány ülőmagasságát is meg kell mérni, azért írta a CRL-t a papírodra.
Nekem 7hetes+1 naposan volt a CRL:10mm.
Gondolom akkor szívhang sem volt?! 7 hetesen már lennie kell.
Nagyon sajnálom, de Ők értenek hozzá, ha azt mondta h nem él... akkor biztos úgy van.
Sajnálom!
Tényleg keress még fel egy másik orvost, de sok reményt én itt nem látok!
Sajnálom!
3 hét alatt a petezsákod is csak 1 hétnek megfelelőt fejlődött.
Ez borzalmas tudom, de túl sok remény nincsen sajnos. Szívműködésnek lennie kéne :(
Pontosan tudom mit érzel.
Ha missed ab-t javasoltak az mit jelent?
Nekem úgy volt, hogy 1 hét múlva kellett visszamennem kontrollra, mikor már én is meggyőződhettem róla hogy nincs remény :(
Nekem 8 hetesen látták először az embriót! Nekem is missed abot javasoltak, de nem voltam rá képes. Egy hét mulva mentem UHra és akkor már látták.
Majd azért írd meg mit mondott a másik doki!
Szorítok!
Sajnos a méhszájtágító valóban borzalmas.
Ordítani tudtam volna, mikor az abortusz tablettáról volt szó, hogy nem engedélyezik, hogy azokra nem gondolnak akiknek ilyen dolgokon kell keresztül menniük azért mert elveszítették a gyermeküket, és még növelik is a következő terhesség veszélyeit.
Szóval 2p alatt felrakják. Az nagyon kellemetlen. Utána el lehet viselni, meg lehet szokni, én nem kértem fájdalom csillapítót sem.
A műtét maga nem nagy dolog, egy szuri és alszol egyet. Utána 2 hét pihenés azért javasolt.
Mi 1 év után kezdtük újra. Most 7 hetes vagyok és közepesen nyugodt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!