Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reménykedhetek? 25x12 mm...

Reménykedhetek? 25x12 mm petezsák crl 4mm szívműködés nincs. Missed ab-őt javasolnak!

Figyelt kérdés
Elvileg 9+4 hetes vagyok.6+6 hetesen voltam először uh-n akkor 18mm petezsák+szikhólyag(és azt mondták 5 hetesnek felel meg a terhesség)3 hét múlva kontroll.Na én 2 nappal előbb mentem (ma) és a fenti adatok vannak a papíromon.Először hasi uh majd hüvelyi.Azt mondta a szonográfus,h ebből már nem lesz semmi,össze van esve a szikhólyag és csak embriómaradvány van benne.De akkor miért azt írta apapírra h crl 4mm ha az csak egy maradvány.De ha 7hetesen 5hetesnek feleltem meg,akkor nem lehet h most 7 hetes vagyok méret alapján?
2012. aug. 21. 14:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

Gondolom az embriómaradvány ülőmagasságát is meg kell mérni, azért írta a CRL-t a papírodra.

Nekem 7hetes+1 naposan volt a CRL:10mm.

Gondolom akkor szívhang sem volt?! 7 hetesen már lennie kell.

Nagyon sajnálom, de Ők értenek hozzá, ha azt mondta h nem él... akkor biztos úgy van.

Sajnálom!

2012. aug. 21. 14:22
 2/28 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el még 1 dokihoz, de ha ő is hasonlót mond akkor sajnos nem hiszem, hogy van remény :(
2012. aug. 21. 14:23
 3/28 anonim ***** válasza:

Tényleg keress még fel egy másik orvost, de sok reményt én itt nem látok!

Sajnálom!

2012. aug. 21. 14:27
 4/28 anonim ***** válasza:

3 hét alatt a petezsákod is csak 1 hétnek megfelelőt fejlődött.

Ez borzalmas tudom, de túl sok remény nincsen sajnos. Szívműködésnek lennie kéne :(

2012. aug. 21. 14:31
 5/28 A kérdező kommentje:
Ma estére kaptam egy dokinál időpontot.Első terhességem és nagyon nem erre számítottam.A missed ab-tól pedig rettegek.De a remény hal meg utoljára.
2012. aug. 21. 14:36
 6/28 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom mit érzel.

Ha missed ab-t javasoltak az mit jelent?

Nekem úgy volt, hogy 1 hét múlva kellett visszamennem kontrollra, mikor már én is meggyőződhettem róla hogy nincs remény :(

2012. aug. 21. 14:41
 7/28 anonim ***** válasza:
Az első terhességem nekem is így végződött (10 hetesen volt missed ab.-om,júliusban ). Nagyon fájt,nehezen zökkentem vissza az életbe,csak az elvesztett babámra tudtam gondolni. Ráadásul az ismeretségi körünkben pont akkor lettek ketten is babásak,gondolhatod mit éreztem.. Egy ideig védekeztünk is,mert féltem,hogyha újra teherbe esek,akkor megint valami baj lesz.. Aztán karácsonykor úgy gondoltuk,hogy nem védekezünk tovább,elsőre összejött a baba,január végén pozit teszteltem. Teljesen problémamentes terhességem volt,36 hetes vagyok. Szóval én azt mondom,hogy ne keseredj el! Ha remény már nem is nagyon van most,sosem hal meg és kívánom Neked,hogy mihamarabb újra babás légy!!! Sajnálom és együtt érzek Veled.
2012. aug. 21. 14:47
 8/28 A kérdező kommentje:
Lehet én nem írtam jól...Szóval úgy néz ki(legalábbis a szonográfus szerint)hogy műszeres befejezés lesz a vége,mivel még nem szültem,vmi méhszájtágítót is feltesznek előtte való nap.Borzasztó lehet.Mások meg egymás után szülik a sok gyereket...Próbálok felkészülni mindenre,de mint írtam még reménykedek.Csak azt hittem lesz olyan aki megnyugtat,aki hasonló cipőben járt és mégis jól alakultak a dolgok.
2012. aug. 21. 14:47
 9/28 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hetesen látták először az embriót! Nekem is missed abot javasoltak, de nem voltam rá képes. Egy hét mulva mentem UHra és akkor már látták.

Majd azért írd meg mit mondott a másik doki!

Szorítok!

2012. aug. 21. 14:53
 10/28 anonim ***** válasza:

Sajnos a méhszájtágító valóban borzalmas.

Ordítani tudtam volna, mikor az abortusz tablettáról volt szó, hogy nem engedélyezik, hogy azokra nem gondolnak akiknek ilyen dolgokon kell keresztül menniük azért mert elveszítették a gyermeküket, és még növelik is a következő terhesség veszélyeit.

Szóval 2p alatt felrakják. Az nagyon kellemetlen. Utána el lehet viselni, meg lehet szokni, én nem kértem fájdalom csillapítót sem.

A műtét maga nem nagy dolog, egy szuri és alszol egyet. Utána 2 hét pihenés azért javasolt.

Mi 1 év után kezdtük újra. Most 7 hetes vagyok és közepesen nyugodt.

2012. aug. 21. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!