Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Reménykedhetek? 25x12 mm...

Reménykedhetek? 25x12 mm petezsák crl 4mm szívműködés nincs. Missed ab-őt javasolnak!

Figyelt kérdés
Elvileg 9+4 hetes vagyok.6+6 hetesen voltam először uh-n akkor 18mm petezsák+szikhólyag(és azt mondták 5 hetesnek felel meg a terhesség)3 hét múlva kontroll.Na én 2 nappal előbb mentem (ma) és a fenti adatok vannak a papíromon.Először hasi uh majd hüvelyi.Azt mondta a szonográfus,h ebből már nem lesz semmi,össze van esve a szikhólyag és csak embriómaradvány van benne.De akkor miért azt írta apapírra h crl 4mm ha az csak egy maradvány.De ha 7hetesen 5hetesnek feleltem meg,akkor nem lehet h most 7 hetes vagyok méret alapján?
2012. aug. 21. 14:19
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Kb 40 perce értem haza,sokan voltak a dokinál,9-kor jutottam be utolsóként.Nagyon kedves volt,rendes,szimpi meg minden,de meg sem vizsgált.Sehogy.Még csak vetkőznöm sem kellett.Pedig direkt azért mentem hozzá mert uh készüléke is van.Mindent elmondott,hogy miért halhatott el a terhesség és h 2 nap múlva uh kontroll.De nem azért,mert ők bizonytalanok(mert ebből tuti nem lesz semmi)hanem mert olyan szigorú lett a magzatvédelmi törvény,h a fejesek azt hiszik,h 4mm-es embriónál ha nincs szívhang akkor majd 2 nap múlva lesz,pedig ez milyen hülyeség.

Szó-szó holnap vérvétel vércsop teszt stb..Csütörtök reggel jelenjek meg a nőgyógyászati osztályon.Felteszik du. a tágítót pénteken műtét és estére már mehetek is haza.

2012. aug. 21. 23:06
 22/28 anonim ***** válasza:
És nem is lesz már UH?
2012. aug. 21. 23:09
 23/28 A kérdező kommentje:
Na de ég mindig úgy vagyok hogy (csodák pedig vannak!)hátha az arcukba nevethetek és csütörtökön lüktető szívecskét látok...Bár erre az esély 1:10000hez...de míg ott van az az 1...
2012. aug. 21. 23:09
 24/28 A kérdező kommentje:
De csütörtökön lesz a kórházi felvétel után délelőtt
2012. aug. 21. 23:10
 25/28 anonim ***** válasza:
hát ez nem az hogy nem bíztató, de semmit nem ért :S Azért drukkolok
2012. aug. 21. 23:26
 26/28 A kérdező kommentje:
Hát köszi...Majd lesz vhogy,majd még írok hogy alakultak a dolgok..
2012. aug. 21. 23:31
 27/28 anonim ***** válasza:

Azért ez nem volt szép :(

Lehet hogy ő simán megmondja, hogy ebből nem lesz semmi, de megtehette volna, hogy az UH-n mutatja meg pl. hogy mit látunk meg mit kéne (én így értettem meg, hogy mi van). Meg hogy is találnám ki magamtól?

Sajnálom!

2012. aug. 22. 07:57
 28/28 anonim ***** válasza:

Sajnálom. Nekem 9+3 naposan volt 4mm-s az embrió, és szivhang már nem volt. Szinte ugyanúgy mint nálad. Már 7+3 naposan sem stimmelt a méret, akkor volt 5 mm, és szivpulzálás volt, igy azt gondoltam minden rendben lesz.

Kitartás, tudom hogy most mennyire nehéz.

2012. aug. 23. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!