Reménykedhetek? 25x12 mm petezsák crl 4mm szívműködés nincs. Missed ab-őt javasolnak!
Kb 40 perce értem haza,sokan voltak a dokinál,9-kor jutottam be utolsóként.Nagyon kedves volt,rendes,szimpi meg minden,de meg sem vizsgált.Sehogy.Még csak vetkőznöm sem kellett.Pedig direkt azért mentem hozzá mert uh készüléke is van.Mindent elmondott,hogy miért halhatott el a terhesség és h 2 nap múlva uh kontroll.De nem azért,mert ők bizonytalanok(mert ebből tuti nem lesz semmi)hanem mert olyan szigorú lett a magzatvédelmi törvény,h a fejesek azt hiszik,h 4mm-es embriónál ha nincs szívhang akkor majd 2 nap múlva lesz,pedig ez milyen hülyeség.
Szó-szó holnap vérvétel vércsop teszt stb..Csütörtök reggel jelenjek meg a nőgyógyászati osztályon.Felteszik du. a tágítót pénteken műtét és estére már mehetek is haza.
Azért ez nem volt szép :(
Lehet hogy ő simán megmondja, hogy ebből nem lesz semmi, de megtehette volna, hogy az UH-n mutatja meg pl. hogy mit látunk meg mit kéne (én így értettem meg, hogy mi van). Meg hogy is találnám ki magamtól?
Sajnálom!
Sajnálom. Nekem 9+3 naposan volt 4mm-s az embrió, és szivhang már nem volt. Szinte ugyanúgy mint nálad. Már 7+3 naposan sem stimmelt a méret, akkor volt 5 mm, és szivpulzálás volt, igy azt gondoltam minden rendben lesz.
Kitartás, tudom hogy most mennyire nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!