Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha eddig nem, akkor már...

Ha eddig nem, akkor már reménykedhetek abban, hogy nem fog striásodni a hasam?

Figyelt kérdés

a mellem a popsim, és a combom egy merő stria, viszont a pocakomon gyönyörű a bőr eddig. ezek el fognak halványulni idővel?

van olyan kismama rajtam kívül aki így repedt, mint én?

2013. jan. 21. 13:54
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ja, lemaradt: 35 hetes vagyok
2013. jan. 21. 13:54
 2/17 anonim ***** válasza:

Reménykedhetsz és kenegetheted, de bármi lehet. Van olyan ismerősöm, akinek a 40. hét elején egy csíkja sem volt, pár nappal a szülés előtt viszont szanaszét repedt az egész hasa.

Nem lehet ezt tudni előre. A meglévő csíkok persze fognak halványodni idővel.

2013. jan. 21. 13:57
 3/17 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudlak megnyugtatni. Olvastam, hogy páran csak az utolsó hetekben sriásodnak.

Sőt, hallottam olyan történeteket is, ahol az első terhességnél semmi csíkosodás nem volt, csak a második/harmadiknál.

2013. jan. 21. 14:01
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem az oldalamon volt 3-4 csík végig. Aztán szülés utáni nap vettem észre, hogy az egész combom szét van repedezve. :(

Azóta persze elhalványult, szinte nem is látni, csak ha keresem. :)

2013. jan. 21. 14:02
 5/17 anonim ***** válasza:

Én 39 hetes vagyok és 2 hete reped a bőröm a hasamon eddig semmi!

2.-ik terhességem,elsőnél 1-2 halvány csík volt!

2013. jan. 21. 14:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Nekem is csak a mellem, a combom és a hátsóm stírásodott, a hasam nem. Az első terhességnél már a 12. héttől elkezdtek megjelenni (nem is értettem, miért, mert nem is látszott még, hogy terhes lennék), és szülésig egyre több lett, de a hasam kimaradt. Nekem kb. 1 év alatt teljesen kifehéredtek, ha nem barnulok le, akkor szinte nem is látszik (ha lebarbnulok, akkor azért igen, mert az enyém nem barnul); de nem vagyok egy napozós fajta, inkább olyan "100 faktoros krémmel is az árnyékban"-fajta vagyok :)

A második terhességemnél - bár jóval nagyobb lettem - egyetlen egy stírám se lett, és a régiek is maradtak fehérek. Most a harmadikkal vagyok a 22. hétben, szintén nincs stíra...

2013. jan. 21. 14:20
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem az utsó előtti héten lett 6 csíkom a pocin..addig semmi...sajna
2013. jan. 21. 14:53
 8/17 anonim ***** válasza:

Szülés napján repedt szét a hasamon a bőr, nem vészesen, de akkor is...

A másodiknál még elég laza volt a bőröm, nem lett új csíkom.

A többinél kopkop megúsztam.

2013. jan. 21. 15:24
 9/17 anonim ***** válasza:

Amíg bent van a baba,simán csíkosodhatsz!

Nekem az elsőnél kb a 36. héten kezdődött, a másodiknál meg az elsőből maradt csíkok továbbrepedtek,majdnem a mellemig. Most már halványodik, de elég viccesen nézek ki.

2013. jan. 21. 16:47
 10/17 anonim ***** válasza:

Én sem tudlak sajnos megnyugtatni :( Már reménykedtem, hogy egy csík nélkül megúszom, de az utolsó 1-2 hétben észrevettem, hogy a köldököm körül bizony lett pár csík...

Máshol (eddig) nem, viszont ott igen, hiába kenegetem.

Azért reméljük neked nagyobb szerencséd lesz :)

39+3 hetes kismama

2013. jan. 21. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!