Dajkaanya vagy béranya lehetek a testvéremnek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnènek kisbabàt de a lombikkal sem sikerült nekik. Van rà lehetősèg hogy belèm ültessèk a megtermékenyitett petesejtet ès kihordjam? Nekem van egy gyermekem ès tudom milyen csodàlatos szűlőnek lenni szeretnèm ha tesom is megtudhatnà. Ha Mo-on nem működik akkor esetleg nèmetbe vagy osztràkoknàl megoldható?#Bèranya
2013. jan. 21. 10:37
2/7 anonim válasza:
Volt itt hasonló téma írok neked egy levelet és ott feltudod esetleg venni a hölggyel a kapcsolatot. Én úgy tudom itthon nem működik rendesen ez de nem tudok reális választ adni. Na írok mindjárt neked egy levelet.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm vàrom a levelet
2013. jan. 21. 10:47
4/7 anonim válasza:
Nem Magyarországon törvény tiltja a béranyaságot. Svájcba vagy nem is tudom hol, ott lehet. De ez nem ilyen egyszerű, le kell mondanod róla aztán nekik örökbe fogadni mintha nem is az övék lenne.
5/7 anonim válasza:
Igen, ha te szüköd a babát, annak ellenére hogy külföldőn beültették neked, attól függetlenül te leszel az Anya, a te nevezte kerül a baba!
Na most mint előttem írták, le kell róla mondanod, majd örökbe kell fogadniuk a testvéredeknek!
De mi van ha lemondassz róla, árvaházba viszik, majd másnak adják örökbe, nem a testvérednek!?
6/7 anonim válasza:
Nem találom egyenlőre a kérdést délután ha lesz időm megint megpróbálom felkutatni. Csak nem emlékszem pontosan. Van a nyílt örökbe fogadás ahol konkrétan meg lehet mondani, hogy kinek adják oda a babát. Ez külföldön működik.
7/7 anonim válasza:
# 5/6
Nyílt örökbefogadásnál a szülő Anya választ szülőket agyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!