Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt valaki aki volt...

Van itt valaki aki volt béranya? Ha nem, ti lennétek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Magyarországon illegális, ha jól tudom. Én lennék szívesen, de csak olyannak akit jól ismerek, kedvelek. Ilyen személy pl a sógornőm, ill az egyik ismerősünk.
2012. ápr. 1. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Nekem van egy barátnőm akik már tizen éve próbálkoznak. Nem jön a baba. Egyetlen terhessége volt csak, az is elhalt sajnos a 9. héten.

Sokszor eszembe jut, hogy ha megkérne szívesen kihordanám neki a babájukat.

Eddig azt hittem, hogy bárkinek lennék béranya, de most, hogy ezt a választ megírtam, rájöttem, hogy én is csak családtagnak, vagy barátnak tudnám megtenni.

2012. ápr. 1. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem voltam, de nem is lennék a világ összes pénzéért sem. És nem azért, mert nem segítenék máson szívesen, hanem azért mert túlságosan ragaszkodó típus vagyok. Egyszerűen nem bírnék megválni attól a kisembertől, akit 9 hónapon keresztül tápláltam, neveltem, óvtam...még belegondolni sem tudok. Én ilyen vagyok, de szerencsére nem vagyunk egyformák :)!
2012. ápr. 1. 21:26
 4/6 xStefix ***** válasza:
88%

Igen, jelenleg illegális, legalábbis a kihordással együttes része. (Sejtet lehet adományozni.)

Nagyon szép dolognak tartom, ha valaki ennyire önzetlen, de én se tudnám szerintem megtenni. Az én indokom is az, amit az előző írt.

2012. ápr. 1. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok én nem lennék béranya és még pedig a következők miatt 9 hónap az 9 hónap az emebr alig várja hogy végre átölelhesse a kicsit aki benne fejlődött akivel egyzserre lélegezett még a gondolatok is ugyan olyanok voltak legalábbis szerintem nálam és a kislányomnál igen.és ha már 9 hónapon keresztül velem van és bennem nevelkedik ugye eljön a szülés napja azért az nem kis szenvedés megszülni egy kicsi kis babát nekem már akkkor amikor tudom hogy kihordtam és megszültem nem lenne szíyvem odaadni persze a terhesség elején ugy van vele az ember hogy megkértek megteszem de ahogy telik az idő egyre erősebb az a kis hang hogy ez azért akár hogy is de mégis az én gyeremekem mert ugye bennem nevelkedik én táplálom na nem is húzom tovább a választ én nem lennék béranya
2012. ápr. 2. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Valóban 9 hónap, az 9 hónap együtt egy kisemberrel. De az a 9 hónap arra is jó, hogy folyamatosan felkészítsd, hogy mindig emlékeztesd magad arra, hogy Ő nem a te babád. Valamint szerintem az is sokat segíthet, hogy azok, akiknek kihordod a babát, folyamatosan figyelemmel kísérik a fejlődését, elkísérnek a terhesgondozásra, az ultrahangos képeket kiteszik a falukra, a közösségi oldalukra, vagy büszkén mutogatják a családjuknak, barátaiknak. Aztán a kezedet szorítják miközben vajúdsz. Én ezt így képzelem el.

Szívszorító látni, hogy a barátnőm mennyire szomorú, hogy nincs gyermeke. És ezért az elkeseredett boldogtalanságért meg tudnám tenni, hogy kihordom nekik a babájukat.

Nekem van egy kisfiam már és szeretném, ha ugyanezt a boldogságot megtapasztalhatná.

Az élet legnagyobb ajándéka egy baba! Én szívesen lennék az aki megadja nekik, ha már máshogy nem lehet.

Persze a saját babámat soha nem tudnám odaadni!

2. válaszoló voltam.

2012. ápr. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!