Van itt valaki aki volt béranya? Ha nem, ti lennétek?
Nekem van egy barátnőm akik már tizen éve próbálkoznak. Nem jön a baba. Egyetlen terhessége volt csak, az is elhalt sajnos a 9. héten.
Sokszor eszembe jut, hogy ha megkérne szívesen kihordanám neki a babájukat.
Eddig azt hittem, hogy bárkinek lennék béranya, de most, hogy ezt a választ megírtam, rájöttem, hogy én is csak családtagnak, vagy barátnak tudnám megtenni.
Igen, jelenleg illegális, legalábbis a kihordással együttes része. (Sejtet lehet adományozni.)
Nagyon szép dolognak tartom, ha valaki ennyire önzetlen, de én se tudnám szerintem megtenni. Az én indokom is az, amit az előző írt.
Valóban 9 hónap, az 9 hónap együtt egy kisemberrel. De az a 9 hónap arra is jó, hogy folyamatosan felkészítsd, hogy mindig emlékeztesd magad arra, hogy Ő nem a te babád. Valamint szerintem az is sokat segíthet, hogy azok, akiknek kihordod a babát, folyamatosan figyelemmel kísérik a fejlődését, elkísérnek a terhesgondozásra, az ultrahangos képeket kiteszik a falukra, a közösségi oldalukra, vagy büszkén mutogatják a családjuknak, barátaiknak. Aztán a kezedet szorítják miközben vajúdsz. Én ezt így képzelem el.
Szívszorító látni, hogy a barátnőm mennyire szomorú, hogy nincs gyermeke. És ezért az elkeseredett boldogtalanságért meg tudnám tenni, hogy kihordom nekik a babájukat.
Nekem van egy kisfiam már és szeretném, ha ugyanezt a boldogságot megtapasztalhatná.
Az élet legnagyobb ajándéka egy baba! Én szívesen lennék az aki megadja nekik, ha már máshogy nem lehet.
Persze a saját babámat soha nem tudnám odaadni!
2. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!