Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lennétek külön szilveszterkor?

Lennétek külön szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk a férjemmel egy nagy bulizósak, de szilveszterkor elszoktunk menni valahova, de akkor sem abba a nagy buliba. Akkor lesz 8 hónapos a kisfiúnk és ugye így már nem olyan egyszerű. Nagyon sokat dolgozik a férjem, és tényleg soha nem megy nélkülem sehova, bulizni se jár, nagyon sokat dolgozik. Még a babánk születését se ünnepelte meg senkivel, mondván, majd együtt, ha már ott lehet hagyni a gyereket a nagyinál. Max. horgászni megy nélkülem, de legtöbbször oda is hárman megyünk. Ti problémát csinálnátok abból, ha a párotok esetleg nélkületek elmenne szilveszterkor, míg Ti otthon vagytok a babával? Volt már Nálatok hasonló helyzet? Még nem vetődött fel a téma, csak hátha :)
2011. nov. 10. 17:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

nálunk volt igen bár még nincs közös babánk.

a két lányával töltötte a szilvesztert tavaly és a karácsonyt is,kicsit féltékeny voltam (az exe miatt),de amúgy a lányokkal nincs semmi bajom,nem haragudtam rá,hogy nem velem volt vagy ilyesmi.előtte-utánna úgyis együtt voltunk.

2011. nov. 10. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi biztosan nem. De mi sajnos nagyon függünk egymástól. Külön is eljárunk néha (mióta a baba megvan együtt nem sajna), de egyikünk sem tudja felhőtlenül jól érezni magát a másik nélkül. Így idén nálunk a TV nézős szilveszter lesz a nyerő, aztán majd jövőre bepótoljuk. Most szilveszterkor 10 hónapos lesz a lányunk.
2011. nov. 10. 18:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi bátran elmegyünk, ha arról van szó, de egyáltalán nem jellemző. Viszont a szilveszter és hasonló nagyobb kaliberű "bulikat" nem töltjük külön. Vagy elmegyünk együtt és a mama marad a gyerekkel, vagy maradunk együtt 3an. Nincsen abban semmi, ha ki akartok egy kicsit kapcsolódni, jó helyen lesz a gyerek akkor is. Menjetek nyugodtan :)
2011. nov. 10. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Tavaly szilveszterkor 7 hónapos volt a kisfiam mikor mi is Apával elmentünk egy élőzenés buliba,ráadásul ott voltak a barátaink is!nagyon jó volt a buli is meg a hangulat is!Viszont nekem közre játszott az,hogy a kisfiam akkor már átaludta az éjszakát azért mertem ráhagyni anyukámra!Bár ha valakinek nem alussza át az sem akadály!

Menjetek el nyugodtan,hidd el jót fog tenni neked is ,Apának is és a házasságotoknak is!

2011. nov. 10. 19:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem együtt mennénk el. A kicsit még nem tudnám ott hagyni sehol. Hanem a kérdés az lenne, hogy ha a férjem menne el valahova, míg én otthon maradnék a kicsivel, abból problémát csinálnátok - e :)
2011. nov. 10. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem. 5 hónapos a fiúnk, és ritkán, de előfordul, hogy elmegy nélkülem bulizni. A terhességem 7. hónapjától már sehova nem mentem, mert veszélyeztetett voltam, akkor is elment, de nem zavart. Attól, hogy én itthon vagyok, őt nem kötöm haza. :) Jövőre, amikor majd már nem szopizik a babánk, akkor ő marad itthon, és én megyek el. :)
2011. nov. 10. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:
nem. bármikor mehet de szilveszterkor együtt vagyunk. azt nem mondom, hogy ő különösebben örül ennek az elméletnek, de ez van :)
2011. nov. 10. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi szeretjük a szilvesztert együtt (de gyerekek nélkül, őket a nagyik veszik át) ünnepelni, de egyébként meg sokszor előfordul, hogy egymás nélkül megyünk szórakozni (nagyjából egyforma arányban), ebből nem csinálok ügyet. Nem vagyunk összenőve. De szilveszterkor azért hiányozna a felnőtt társaság, bár valószínűleg megoldanám úgy, hogy áthívnám pár barátnőmet egy csajos összejövetelre. :)
2011. nov. 10. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálunk épp fordított a helyzet. A férjem a vendéglátóiparban dolgozik, szóval mindig külön szilveszterezünk. Hiszen ő mindig dolgozik, én meg bulizni megyek a barátainkkal. Idén is így lesz. (a kifiúnkkal addig a mama marad itthon)Sosem csináltunk ebből gondot. Az év többi "ünnepén" is ő általában dolgozik. Már megszoktuk, ez van. 11 hónapos baba anyukája
2011. nov. 11. 09:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Tegnap 19.31-es vagyok!

Én elengedném minden gond nélkül hisz írod,hogy sokat dolgozik és amúgy sem egy eljárós fajta!

Én biztos elengedném,nincs ebben semmi különös.

Had bulizzon és had eressze ki a fáradt gőzt!

2011. nov. 11. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!