Valaki tud arról, hogy mennyit fizetnek egy béranyának?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kis országunkban ezt a törvény tiltja, de azt is tudjuk, hogy ettől függetlenül meg lehet oldani. Tud valaki erről valami bővebb információt?2012. jún. 14. 19:55
2/8 anonim válasza:
Én is azt gondolom,hogy milliókat!Vagy több tíz milliókat!
3/8 anonim válasza:
Egyik ismerosom utanajart. 2 millio ftot mondtak neki
4/8 anonim válasza:
Az nem is vészes!
Kérdező: miért kérdezed??? Nem te írtál kérdést a minap,hogy meleg vagy,és gyereket akarsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem én írtam az a kérdést :) Egyetemista lány vagyok és elég rossz az anyagi helyzetem, ezért érdekel a téma, persze (egyenlőre legalábbis) csak elméleti síkon.
2012. jún. 16. 12:27
6/8 anonim válasza:
Szerintem maradjon is ez csak elméleti síkon.Bele őrülnél a tudatba,hogy pénzért lemondtál a gyerekről akit 9 hónapig hordtál.Aki a te gyereked!!!!Próbálj meg valami mást...
7/8 anonim válasza:
Abba is gondolj bele, h elvetélhetsz v sérül a baba, akkor a pénzt nem látod és marad vagy a gyász v egy beteg gyerek.
8/8 anonim válasza:
Mar elnezest kerek de nem a sajat magzatarol mond le, hanem idegen emberek gyerekerol, akiknek nem lehet sajat babajuk.... Minden tiszteletem a tied h ezt megtenned. Barcsak en is tudnek szülni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!