Tudom, itthon nem megengedett, de lennél béranya?
A minap gondolkodtam el rajta, hogy imádok terhes lenni, imádok szülni, de sajna anyagi helyzetünk nem enged meg több babát...:-((
Viszont mivel jól viselem, szívesen viselem az állapotosságot, jó béranya lennék, és örömmel segítenék olyan pároknak, akiknek nem lehet babájuk.
Nem is tudom, miért nem engedélyezik...
már én is gondolkodtam rajta, én szivesen lennék három kilsányunk van de én is imádtram pocakos lenni
amikor viszont belegondoltam hogy 9 hónapog velem lenne a bab utána pedig elvennék tőlem már el is vetettem a gondolatot ne mtudnák tőle megválni
Elég nehéz terhességem volt, és a szülés se volt éppen leányálom. Szóval én csak úgy, az élmény kedvéért nem ismételném meg, csak majd a második gyermekünk kedvéért.
A saját babámat soha nem lennék képes odadni senkinek, de ha kihordanám egy másik pár gyermekét, aki genetikailag nem az enyém, hanem az övék, őt képes lennék odaadni a szüleinek. Ugyanis nem a megfoganással vagy a szüléssel lesz szülő az ember, lásd pl a nagzatukat abortálókat vagy az örökbefogadó szülőket.
Van egy barátnőm, a legjobb barátnőm, akinek kivették a méhét. Soha nem szülhet. Ha szabadna, én boldogan segítenék nekik ingyen és bérmentve, nem bérért.
Jobban szeretem a dajkaanya kifejezést, épp ezért.
Nem tudnam megtenni mert nem birnam odaadni masnak a kicsit.
"Viszont mivel jól viselem, szívesen viselem az állapotosságot, jó béranya lennék, és örömmel segítenék olyan pároknak, akiknek nem lehet babájuk."
Onzosegnek es szemetsegnek fog hangzani azokkal szemben akiknek nem lehet babajuk, de letezik orokbefogadas. Rengeteg eldobott kisbaba-kisgyerek hanyodik es csaaldra var.
Csak családon belűl lennék.Pl unokatesómék 11 éve próbálkoznak hiába.Őnekik ahogy tudnék segítenék, és hát ha így lehetne, miért ne?Nagyon sajnálom őket:(((((
37 hetes pocakos
Családon belül vállalnám. A sógornőmék 7 éve próbálkoznak babával, nekik szívesen megszülném a babát. Én meg egyből terhes leszek :-D, könnyű problémamenete terhességek és szülések állnak mögöttem (kopp, kopp, kopp)
Sőt a lányomnak sem biztos, hogy lehet gyermek, mert születésekor műtötték nőgyógyászatilag sajnos.
tehát én bevállalnám, de nem pénzért. hanem, hogy a nekik segítsek.
Ezt a pénzért szülést én sem tudom elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!