Tudom, itthon nem megengedett, de lennél béranya?
A minap gondolkodtam el rajta, hogy imádok terhes lenni, imádok szülni, de sajna anyagi helyzetünk nem enged meg több babát...:-((
Viszont mivel jól viselem, szívesen viselem az állapotosságot, jó béranya lennék, és örömmel segítenék olyan pároknak, akiknek nem lehet babájuk.
Nem is tudom, miért nem engedélyezik...
Szívesen lennék, de félek, hogy én sem tudnám odaadni a babát. Hiába nem az én génjeim, engem rúgdosott, az én szívem dobogására nyugszik meg, engem tekint az anyukájának.
Ha elméletben nézzük és szabad lenne, akkor is csak úgy vállalnám, hogy kapcsolatban maradhatok a szülőkkel és a gyerekkel.
Jelen pillanatban én is úgy gondolom, hogy ha végig tudom, hogy nem az én babám, oda tudnám adni-a cél érdekében, hogy segítek ezzel másokon.
De megint más persze, mikor abban a helyzetben van az ember...
Mert elgondolkodtam azon is, a picinek nagyon kéne az anyatej, viszont fejni én sem tudnék úgy, hogy nincs velem a pici.
Nem a pénz vezérel engem sem, hanem az öröm, hogy milyen jó terhesnek lenni meg szülni, és sajna csak a pénz az oka, hogy lehet többet nem élhetem át ezeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!