Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom, itthon nem megengedett,...

Tudom, itthon nem megengedett, de lennél béranya?

Figyelt kérdés

A minap gondolkodtam el rajta, hogy imádok terhes lenni, imádok szülni, de sajna anyagi helyzetünk nem enged meg több babát...:-((

Viszont mivel jól viselem, szívesen viselem az állapotosságot, jó béranya lennék, és örömmel segítenék olyan pároknak, akiknek nem lehet babájuk.

Nem is tudom, miért nem engedélyezik...

2010. máj. 31. 23:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ha a húgomról lenne szó(ne adja Isten!), akkor örömmel és szívesen segítenék!!!!
2010. jún. 1. 10:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Nemtudnám sosem odaadni a gyereket..önző vagyok, ez van:D
2010. jún. 1. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Szívesen lennék, de félek, hogy én sem tudnám odaadni a babát. Hiába nem az én génjeim, engem rúgdosott, az én szívem dobogására nyugszik meg, engem tekint az anyukájának.

Ha elméletben nézzük és szabad lenne, akkor is csak úgy vállalnám, hogy kapcsolatban maradhatok a szülőkkel és a gyerekkel.

2010. jún. 1. 11:58
 14/16 A kérdező kommentje:

Jelen pillanatban én is úgy gondolom, hogy ha végig tudom, hogy nem az én babám, oda tudnám adni-a cél érdekében, hogy segítek ezzel másokon.

De megint más persze, mikor abban a helyzetben van az ember...

Mert elgondolkodtam azon is, a picinek nagyon kéne az anyatej, viszont fejni én sem tudnék úgy, hogy nincs velem a pici.

Nem a pénz vezérel engem sem, hanem az öröm, hogy milyen jó terhesnek lenni meg szülni, és sajna csak a pénz az oka, hogy lehet többet nem élhetem át ezeket...

2010. jún. 1. 15:41
 15/16 Smilei19 válasza:
Az eddigi hozzászolóknak... Ha valaki béranya akkor ő csak segít egy olyan párnak akiknek ezt nem adta meg a természet...a gyerekhez vérszerint nincs közöd,hiszen a pár gyerekét hordod ki..ő nem a te gyereked...evvel tisztában kell lenni...a másik...miért ne kaphatnál érte pénzt??? a tested megváltozik ,kellemetlen részei is vannak ám egy terhességnek és egyértelmű hogy anyagi vonzata is....a saját gyerekemet én akarom és én finanszírozom...de más gyerekét...egyértelmű hogy ott nem nekem kell finanszírozni...és Ukrajnában ezt szerződéssel bíztosítják...ami mindkét fél érdekeit védi...!!!
2013. jan. 22. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmnek nem lehet babája és a párjával egyszer megkérdezték tőlem, mi lenne, ha én hordanám ki a gyereküket, de a kérdés persze csak elméleti volt, hiszen ez Magyarországon nem lehetséges. Nem mondom, hogy nem lepett meg, de próbáltam beleérezni magam a helyzetükbe, hogy mennyire szeretnének gyereket. Én inkább az érzelmi oldal miatt aggódnék, hogy akaratlanul is kötődnék a picihez.
2017. okt. 28. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!