Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A megtermékenyített petesejtet...

Várakozás kérdése:

A megtermékenyített petesejtet beültethetik anyósomba, ha kérem? Sokadik lombikon vagyunk túl, mindig gyönyörű embrióink voltak, ám a megtapadás nem sikerül. Anyósom kihordhatja a gyermekünket? Mi ennek a módja?

Figyelt kérdés
Már kezdek becsavarodni attól, hogy nincs gyermekünk és érdekelne, h milyen lehetőség van ma Mo-n arra, h mégis legyen saját családunk.

2012. ápr. 18. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy tudom, hogy Magyarországon erre nincs mód. De ha lenne, akkor sem biztos, hogy anyósod volna a megfelelő alany, gondolom, már benne van a korban.

Nagyon sajnálom, hogy sok sikertelen próbálkozáson vagytok túl, de ne adjátok fel! Annyi csodás történetet olvasni, hallani évek óta babáért küzdő párokról. Kitartás!

2012. ápr. 18. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Ezt béranyaságnak hívják, és szerintem Mo-on nem lehetséges. Ukrajnában vannak erre szakosodott klinikák.
2012. ápr. 18. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
A Rippel Feriéknél is hasonlóan lett baba. Ők a feleség nagynénjétől kaptak petesejtet, amit a férj spermájával termékenyítettek meg. És a feleség hordta ki. Nem tudom, hogy intézték el, de így volt. Viszont nálatok anyós biztos nem jó alany, márcsak az életkorból adódóan sem. Más meg nem hordhatja ki, csak családtag.
2012. ápr. 18. 16:45
 4/5 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Itt árlistát is találsz.

[link]

Sok szerencsét!

2012. ápr. 20. 19:11
 5/5 Dudás János Attila válasza:
én is voltam lombikon kétszer, nekünk azt mondták nem azért nem tapad meg mert velem a lánnyal van a gond, hanem azért mert a magzat kromoszómája hibás, ezért lökődik ki. Ha bele gondolok inkább így, minthogy betegen szülessen meg.
2013. jún. 19. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!