Olyan kérdésem volna hogy beültetésre megyek csütörtökön, hogy biztos megtapadjon! Mit csináljak és mit ne?
Amit én hallottam,hogy rengeteg folyadékot kell inni és pihenni amennyit csak tudsz!
Minden jót!!!
Az első pár napban (3-4) mindenképp leginkább feküdj, pihenj és ne stresszelj. Utána is fő a pihenés, de kell a mozgás is, hogy a méh vérkeringése jó legyen. Ezenkívül szedj C-vitamint, terhesvitamint mindenképp. Én szedtem méhpempőt és barátcserjét is, de ez egyéni. Amúgy 3 beültetésen vagyok túl... sajnos eddig sikertelenül, de valószínűleg azért nem sikerült, mert fagyasztott babácskák voltak.
Sok sikert! Drukkolok!
Biztosat nem lehet mondani, de tanácsokat igen :)
A beülti napján és utána még 2 napig fekvés javasolt, én csak wc-re keltem fel. Aztán a 3-6. nap között fokozatosan picit többet voltam fent, de azért így is sokat feküdtem, és egyszerre max 15 percet keltem fel, aztán fekvés megint. A 7. naptól már volt, hogy fél órát is fent voltam, de utána megint fekvès. Dolgozni a beülti utáni 12. naptól (tegnap) megyek. Holnap lesz nekem vérvétel, hogy sikerült-e, de már van sok + tesztem, remélem holnap is ezt mutatja majd a vv :)
Ez volt az 1. lombikom...
Azt mondták nekem a dokik, hogy az első hét a fontos, akkor dől el minden.
Ja és emelni, hajolgatni, porszívózni, takarítani tilos!
Na jó hosszú lettem, de remélem segítettem, ha kérdésed van csak bátran kérdezz ;)
Kedves utolsó válaszoló!
Megírnád,hogy tényleg sikerült-e??
Drukkolok nektek!
Ahogy már előttem írták, pozitív gondolkodás, kímélő életmód. Én csak a beültetés utáni két napon feküdtem folyamatosan, utána rövid séta, olvasás, tévézés. Könnyebb házimunkát is végeztem, ami nem megerőltető és nem kell emelni, hajolni.Ezenkívül nálunk (Debrecen) már a leszívás után javasolták a fehérjedús táplálkozást. Napi fél kg túrót ettem meg, különböző gyümölcsökkel ízesítve, egészen az eredményhirdetés napjáig. Sok sikert!
37 hetes lombikos kismama
6. vagyok.
Háromnapos embriókat kaptam vissza, tehát a beültetés előtt 3 nappal kezdtem a fehérjedús táplálkozást. Semmiképpen sem késő elkezdeni. Ha jól tudom a beágyazódásnál van szerepe, mivel segít a méhnyálkahártya vastagításában. Addig még úgyis van néhány napod.
Drukkolok neked!
Tegnapelőtti 21:25-ös vagyok
A beülti utáni 14. napi vérvétel eredménye: HCG 714,8, tehát igen, sikerült!!! Én annyira boldog vagyok, elsőre összejött :) Remélem ezután is minden rendben lesz.
Remélem aki még nem élte át ezt, minél előbb megtapasztalhatja milyen csodás érzés, sok sikert mindenkinek!
Kedves kérdező!
Elmesélnéd milyen volt a beültetés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!