Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?
Off: Azért lettél lepontozva, mert sértetted azokat, akiknek "elviselhetetlen" és "szörnyű" volt. Én is jól bírtam, engem is lepontoztak. Máskor nem írok, hadd riogassanak itt nyugodtan mindenkit.
Én megértem, hogy volt akinek rossz volt, én nem pontoztam le őket, mert gondolom nem csak kitalálták. Hát én sem.
Én köszönöm mindenkinek aki megosztotta velem saját negatív vagy pozitív élményét, tapasztalatát a vizsgálattal kapcsolatban! Örültem minden válasznak! :)
Nem értem én sem a lepontozgatást, de sajna általában ez van... :(
Oké, majd megírom milyen volt!! :)
Köszönöm a biztatást! :D
Köszönöm mégegyszer mindenkinek! :)
A vizsgálat megvolt, pozitív élménnyel...!! :) Semmi gond nem volt! Bár reggel éhes voltam nagyon, miután megittam a "lötyit", utána már nem is éreztem! És nekem egész iható volt, nem vészes! :) Nyomtak bele nekem jó sok citromot és rövid időn belül elfogyasztottam. :) Inni, enni nem lehetett 2 órán át, de vizeletet azt nem néztek újra, csak a reggelit! Eredményem pedig teljesen jó lett, szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!