Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg olyan szörnyű a...

Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
Jövőhéten mennem kell, és ez lesz az első, még nincs tapasztalatom, de sok jót nem hallottam róla!
2013. jan. 18. 17:01
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Off: 39-es vagyok, általában nem érdekel, de itt most tényleg nem értem, miért lettem lepontozva??? A kérdésre válaszoltam, leírtam a tapasztalatomat és semmi kellemetlen vagy sértő dolgot nem írtam mások számára. Ilyenkor a lepontozó embereknek mégis mi a bajuk van??
2013. jan. 19. 20:06
 42/49 anonim ***** válasza:

Off: Azért lettél lepontozva, mert sértetted azokat, akiknek "elviselhetetlen" és "szörnyű" volt. Én is jól bírtam, engem is lepontoztak. Máskor nem írok, hadd riogassanak itt nyugodtan mindenkit.

Én megértem, hogy volt akinek rossz volt, én nem pontoztam le őket, mert gondolom nem csak kitalálták. Hát én sem.

2013. jan. 20. 07:58
 43/49 anonim ***** válasza:
En is le lettem pontozva, szarjátok le...inkabb itt pontozzanak le, mint hogy lekopjon az utcan mert nem tetszett neki amit mondtal, nem?:P
2013. jan. 20. 12:02
 44/49 A kérdező kommentje:

Én köszönöm mindenkinek aki megosztotta velem saját negatív vagy pozitív élményét, tapasztalatát a vizsgálattal kapcsolatban! Örültem minden válasznak! :)

Nem értem én sem a lepontozgatást, de sajna általában ez van... :(

2013. jan. 20. 13:27
 45/49 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy viselted, remélem nem lesz semmi gond! :)
2013. jan. 20. 16:26
 46/49 A kérdező kommentje:

Oké, majd megírom milyen volt!! :)

Köszönöm a biztatást! :D

2013. jan. 20. 20:16
 47/49 anonim ***** válasza:
Hát, irígylem azokat, akiknek nem kellett pisimintát adni (nekem minden alkalommal kellett, előtte és utána is), mert számomra tényleg az volt a legrosszabb az egészben, hogy nem mehettem el pisilni... Kérdező, mindenképpen kérdezz rá, hogy fognak-e 2 óra múlva is vizeletet kérni, mert akkor te sem mehetsz pisilni közben. Sok sikert!
2013. jan. 21. 09:30
 48/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm mégegyszer mindenkinek! :)

A vizsgálat megvolt, pozitív élménnyel...!! :) Semmi gond nem volt! Bár reggel éhes voltam nagyon, miután megittam a "lötyit", utána már nem is éreztem! És nekem egész iható volt, nem vészes! :) Nyomtak bele nekem jó sok citromot és rövid időn belül elfogyasztottam. :) Inni, enni nem lehetett 2 órán át, de vizeletet azt nem néztek újra, csak a reggelit! Eredményem pedig teljesen jó lett, szerencsére!

2013. jan. 25. 20:48
 49/49 anonim ***** válasza:
Az IR-es vagyok. Nagyon örülök neki! :) Egyébként úgy vettem észre, hogy azok viselik nagyon rosszul (köztük én is), akiknél valami nem stimmel, és nagyon fel vagy le megy az érték.
2013. jan. 25. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!