Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg olyan szörnyű a...

Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
Jövőhéten mennem kell, és ez lesz az első, még nincs tapasztalatom, de sok jót nem hallottam róla!
2013. jan. 18. 17:01
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
persze, hogy belerakhatod, mondjuk nekem ők rakták bele, de ez már mellékes ilyen szempontból. a dokim tanácsára vittem magammal.
2013. jan. 18. 17:15
 12/49 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincsenek rosszullétek, csak mikor már nagyon éhes vagyok, hirtelen rám tör a gyengeség, remegés! Azért a citromlevet bekészítem mindenképp, ahogy többen is javasoltátok!
2013. jan. 18. 17:19
 13/49 anonim ***** válasza:

Nekem semmi extra! Egyáltalán nem viselt meg,megittam csak úgy simán a cukros löttyöt.:) Nem lett hányingerem,simán lement.

Én amúgy sem vagyok az a rosszul lévős,ájulós fajta.:D Az egész terhesség alatt sem volt semmi bajom.

Életemben nem szúrtak belém annyi tűt mint terhesen,így egész megszoktam pedig én attól paráztam a legjobban! Előtte valamikor gyerekkoromban kaptam utoljára szuri.:)

2013. jan. 18. 17:21
 14/49 anonim ***** válasza:

Én már ötször voltam. Hát, tényleg nem kellemes, mondhatni, a terhesség egyik legkellemetlenebb momentuma, de ki lehet bírni! Számomra mindig az volt a legszörnyűbb, hogy 2 óráig pisilni sem lehet. Volt, hogy nem is bírtam ki...

11 hetes km

2013. jan. 18. 17:22
 15/49 A kérdező kommentje:
És mind a 2-szer ugyanazon a helyen szúrnak meg? Vagy először egyik, majd a másik kézből? Csak kíváncsiságból... :)
2013. jan. 18. 17:22
 16/49 anonim ***** válasza:
43%

Viszel citromot, azt bele nyomod, olyan mint egy limonádé!

Nem kell ezt túl parázni, ha nem eszel egy délelőtt, abba nem halsz bele!

Hányszor, hányan vannak, akik munkában nem tudnak akkornwnni mikor szeretnének!

Nem kell hisztizni, mi lesz veled szülésnél, amikor a kemény dolgok jönnek!!!?

2013. jan. 18. 17:23
 17/49 A kérdező kommentje:
Szóval se pisilni, se enni, se inni? Húha... :)
2013. jan. 18. 17:23
 18/49 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanabból a karomból vettek vért mind a 2x,de nem ugyan azon a helyen. Elég nehezen találni a vénámat,így mindig a bal kezemből vesznek vért.
2013. jan. 18. 17:25
 19/49 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek, csak érdekel, hogy mire számítsak, mert első terhességem és kíváncsi vagyok! Nem félek tőle, csak eddig mindenkitől azt hallottam, hogy milyen rossz! Egyébként a szüléstől sem félek, kíváncsian és izgatottan várom azt is, hogy átélhessem!!
2013. jan. 18. 17:26
 20/49 anonim ***** válasza:

Mikor voltam, volt egy kismama, nagyon küzdött, hogy ne jöjjön vissza a cucc.

Nekem aznap 3-szor vettek vért, mert egyszer bementem véletlenül valaki helyett. Csak az volt benne rossz, hogy nem lehetett enni. Én még azt is kibuliztam magamnak, hogy a 45 kg-om mellé ne kelljen az egész pohár cukroslötyit meginnom :)

2013. jan. 18. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!