Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?
Nekem semmi extra! Egyáltalán nem viselt meg,megittam csak úgy simán a cukros löttyöt.:) Nem lett hányingerem,simán lement.
Én amúgy sem vagyok az a rosszul lévős,ájulós fajta.:D Az egész terhesség alatt sem volt semmi bajom.
Életemben nem szúrtak belém annyi tűt mint terhesen,így egész megszoktam pedig én attól paráztam a legjobban! Előtte valamikor gyerekkoromban kaptam utoljára szuri.:)
Én már ötször voltam. Hát, tényleg nem kellemes, mondhatni, a terhesség egyik legkellemetlenebb momentuma, de ki lehet bírni! Számomra mindig az volt a legszörnyűbb, hogy 2 óráig pisilni sem lehet. Volt, hogy nem is bírtam ki...
11 hetes km
Viszel citromot, azt bele nyomod, olyan mint egy limonádé!
Nem kell ezt túl parázni, ha nem eszel egy délelőtt, abba nem halsz bele!
Hányszor, hányan vannak, akik munkában nem tudnak akkornwnni mikor szeretnének!
Nem kell hisztizni, mi lesz veled szülésnél, amikor a kemény dolgok jönnek!!!?
Mikor voltam, volt egy kismama, nagyon küzdött, hogy ne jöjjön vissza a cucc.
Nekem aznap 3-szor vettek vért, mert egyszer bementem véletlenül valaki helyett. Csak az volt benne rossz, hogy nem lehetett enni. Én még azt is kibuliztam magamnak, hogy a 45 kg-om mellé ne kelljen az egész pohár cukroslötyit meginnom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!