Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?
14-es neked hol csinálták,hogy még pisilni sem lehetett :O
Nekem 2X volt már ilyen,de ezt nem tiltották.Az elsőnél nem ihattam,a másodiknál annyit ihattam amennyi belém fért.
Nem olyan rossz, én is átéltem már kétszer. Vigyél fél citromot, úgy egész jó íze lesz. Éhes nem leszel, mert ugye telenyomnak cukorral. Nálunk 4szer vesznek vért (éhgyomri, 1, 2 és 3 óra múlva). A második alkalommal nekem ráadásul elkeverték a papírjaim és 9.15-kor hívtak be először, 12.20-kor végeztem. Az már nekem is hosszú volt, de kibírtam :)
Még egy gondolat: sokan túloznak a vizsgálatokról, meg a szülésről. Szerintem nem kéne ijesztgetni azokat, akik még nem élték át. Másrészről pedig nem verseny, hogy kinek volt rosszabb...
Nem számít, hol csinálják (3 különböző helyen csináltattam már)! Azért nem lehet pisilni, mert akkor a vizeletedben nem lesz reális a 2 óra után mért érték. Érdekes, hogy neked nem mondták.
14-es
Szia! Hat en is olvastam rola mindenfelet, ugyhogy nagyon nem vartam a 24. hetet....citrommal ES citromlevel felszerelkezve mentem a vervetelre, es felkeszulve arra is, hogy visszajon a lotyi.
Azon kivul hogy suru volt es egy picit langyos(hogy elkeveredjen benne a cukor), a cucc teljesen turheto. Citrommal foleg. Egyszerre felhajtod, kesz, bar a baratnom azt mondta neki lassan elszopogatni volt jobb, mert ugy erezte hogy ha hirtelen issza meg visszajon.
Nekem szerencsem volt, mert kozel lakom igy hazajohettem arra a 2 orara, viszont pontosan kellett visszaernem hogy a 120. percben le tudjak venni a masodik adag vert. Ilyenrol hogy nem lehet vizetinni-pisilni kozben meg nem hallottam, es nem ertem hogyan tudna befolyasolni a meres eredmenyet.... en sem tudom miert kell tulreagalni ezt, nyugodj meg kerdezo, max kicsit kihanyod ha nagyon undorodsz tole, es kapsz masikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!