Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?
Nem olyan rossz:)
Inkább a várakozás a rossz benn. Én most fogom harmadszor átélni:D
Én mondjuk gyenge voltam, mert ugye nem lehet enni, de ülve maradtam és nem volt gond:D
Kétlányos 24hkm.
nekem sem volt vészes egyáltalán, max a vérvétel, elég hülyén vannak a vénáim, nehéz megtalálni, de ez nem az ő hibájuk.
ha cukros lötyit kell innod, akkor vigyél magaddal citromlevet, és akkor igaz kicsit tömény, de iható limonádét iszol, ami azért nem olyan vészes. a várakozáshoz, meg valami könyvet, olvasni valót se felejts el vinni :)
Egyáltalán nem volt szörnyű, nekem is mindenki mesélte a rémtörténeteket az ihatatlan löttyről, meg a rosszullétekről, mind hülyeség.
Nem kétlem, ha amúgy is rosszul vagy még abban az időszakban, akkor biztosan nem lehet kellemes, de ha már nincsenek rosszulléteid, akkor nem lesz semmi gond. Citromlét tényleg vigyél magaddal, egész tűrhető vele, sőt mivel én elég szomjas is voltam, még jól is esett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!