Tényleg olyan szörnyű a terheléses cukor vizsgálat, mint ahogy sokan mondják? Ti, hogy éltétek meg?
Figyelt kérdés
Jövőhéten mennem kell, és ez lesz az első, még nincs tapasztalatom, de sok jót nem hallottam róla!2013. jan. 18. 17:01
31/49 anonim válasza:
Oke igy mar ertem a pisi dolgot, nekem sem neztek vizeletet ugyhogy senkit nem erdekelt hogy mennyit iszom/pisilek.
32/49 A kérdező kommentje:
Vizeletet nekem is fognak nézni, bár azt nem mondták, hogy ha letelt a két óra, akkor kell majd egy újabb vizeletminta! Gondolom azért majd ott tájékoztatnak, vagy majd rákérdezek!
2013. jan. 18. 18:42
33/49 A kérdező kommentje:
És félreértés ne essék, nem reagálom túl higgyétek el... egyszerűen csak érdekel és kíváncsi vagyok mire számíthatok majd! :) Túl leszünk ezen is, ahogy minden máson. És jó, ha lesz nekem is már róla saját tapasztalatom, szívesen megosztom majd mással, aki előtte áll a vizsgálatnak!
2013. jan. 18. 18:46
34/49 anonim válasza:
Jajj ne haragudj nem rad ertettem a tulreagalast! Hanem azokra akik paráztatják a népet. Egy terheléses cukorba még senki nem halt bele, kicsit se:)
35/49 A kérdező kommentje:
Oké, értem! :) Hát tényleg nem tudom én sem, hogy sokan miért túlozzák el ezt az egészet, és miért adják elő úgy, mintha ez lenne a terhesség legrosszabb része! Persze biztos kellemetlen, de ki lehet bírni mint, ahogy írtátok is sokan! Köszönöm! :)
2013. jan. 18. 19:32
36/49 anonim válasza:
Off: 8-as vagyok, megmondaná valaki, hogy miért lettem lepontozva?
37/49 anonim válasza:
8-as, szerintem azért pontoztak le, mert általánosítva írtad, hogy hülyeség, ha rosszullétről mesélnek, legalábbis én erre tudok gondolni :) Én az inzulinrezisztenciás válaszadó vagyok, aki tényleg nagyon rosszul volt, de utólag kiderült, okkal. Ilyen is van. :)
38/49 anonim válasza:
Nekem semmi probléma nem volt,reggel 8:00kor levették az első vért,ja meg előtte piss,elmentünk mászkálni 10re visszamentünk 2. vérvétel,séta haza ennyi,semmi különös,nekem legalábbis.A glükóz oldathoz vigyél citromlevet,ja és előtte vedd meg a gyógyszertárban,bármint a glükózt,ha jól emlékszem 70 g kell,de a gyógyszertáros bizti tudja,ha mondod mire kell!Én ezt nem tudtam,hogy nekem kell vinnem,kicsit ciki volt..kérdezi a nő cukrot hozott??Mondom a páromnak menj már le a boltba egy kg cukorért majd abból kimérik,azt hittem rendes bolti cukorról van szó :),kicsit furán nézett rám a hölgy :)
39/49 anonim válasza:
Abszolut nem veszes, egesz ihato az a lotty, igaz, nem kellemes, de ki lehet birni. A varakozas volt a legrosszabb az egeszben meg, hogy nem ehettem
40/49 anonim válasza:
Hát nem tudom..én nem ijesztgetni akarok,csak leírom,hogy velem így volt.Nem kellett sokat várnom,mert szinte egyből behívtak.Én már annak a löttynek a szagától rosszul voltam,nagy nehezen megittam,aztán kb fél óra múlva nagyon rosszul lettem,a férjem már a sürgősségire akart bevinni,mert majdnem elájultam,azt mondta elfehéredtem és összecsuklott a lábam,kijött belőlem kb a fele adag lötty,akkor lettem egy kicsit jobban.Szerencsére nem kellett mégegyszer innom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!