Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellszívó kérdés?

Mellszívó kérdés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy fajta mellszívó, kézi, ami nem pumpás, hanem sima fejrészből áll, amit a mellre kell tenni, a másik része pedig egy henger aminek ha húzod a belsejét, akkor a vákum így szívja ki a tejet. Tudom, hülyén hangzik, csak én előtte csak pumpás verziót láttam,abból is jó régit és ledöbbentem. Tudja valaki, hogy hol tudnék ilyent szerezni? Előre is köszi

2013. jan. 14. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

ilyenre gondoltál?

nem tudom ez pontosan hogy működik, de talán erről tudom elképzelni amit leírtál.

2013. jan. 14. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Medela-nak van ilyen,ez egy régebbi típus.Nekem ilyen van.

Ilyenre gondoltál,ugye? [link]

Én a Vaterán vettem,használtan 3000.-ért és olyan szinten új volt,hogy kb. 1-2 alkalommal használta az anyuka.

2013. jan. 14. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves második hozzászóló, bevált ez a mellszívó neked?
2013. jan. 14. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is medela kézi volt, utáltam, kézzel gyorsabban ment a fejés, mint a mellszívóval.

1 óra alatt 2 dl jött le, de a kezem utánna nem éreztem!

Akkor megfogadtam, második babánál csak elektromosat veszek, de 40.000 ft!

Barátnőmtől lett kölcsön, hát ég és föld a kézi és az elektromos!

Kisterilizálja a ember, akkor semmi gondd nem lehet!

Ha van 40.000, akkor vegyél újat!

Ha nincs, marad a használt!

2013. jan. 14. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki, nagyon szépen köszönöm, mindegyik válasz hasznos volt, azt hiszem én az első válaszoló által leírtat láttam, amennyire megnéztem, de a másodikról is hallottam jókat. Mindkettőt megpróbálom a közelben megkeresni, és majd meglátom, de elgondolkodtam én is az elektromoson is...Az egyetlen amit biztos nem veszek, az a hagyományos gömbfejes kézis nem lesz, mert az nagyon nem jött be. Nemtudom, majd meglátom, ha még van tapasztalatotok hogy nektek melyik vált be, szívesen veszem, különösen olyanoktól, akik befelé forduló mellbimbó miatt nem tudtak rendesen szoptatni, még bimbókiemelővel sem.Mégegyszer köszi
2013. jan. 14. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Nekem olyan szinten bevált,hogy az újabbakkal kb. 2-3 cseppet tudtam kipréselni magamból ezzel meg deciszámra jött le a tejcsi. :)

Én le is cseréltem az enyémet (bolti Aventes,új)erre a régebbire,mert nekem ez vált be.Igaz nem úgy fejtem,mint egy "ipari jószág",de hatékony és ez a lényeg.

Én nem adnám oda egy huszonezer forintos hiper-szuper újért sem!

2013. jan. 14. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!