Hogy marad steril a mellszívó ha majd csak a kórházban használod?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a kórházi pakkba szeretném ezt is bekészíteni ( javasolták, hogy vigyük). De ha most kifertőtlenítem az meddig marad steril vagy mibe tegyem? Meg ha ott is esetleg használom a következő fejésre hogy tisztítom ki?2012. okt. 4. 18:07
1/9 anonim válasza:
Elmosod. Én soha nem fertőtlenítettem semmit és ebből soha nem lett gond. A melledből próbáld táplálni, ne a cumisüvegből.
3. babát várjuk
2/9 anonim válasza:
Ahol én szültem, ott a csecsemős nővérek minden nap fertőtlenítő szeres vizet készítettek be egy lavórban, amit pl. ilyen esetben lehetett használni.
Én is a mellemből szoptattam, de fejni muszáj volt, mert volt felesleg is és én kézzel tök béna voltam, úgyhogy behozattam a férjemmel a mellszívót és bent fertőtlenítettem a kórházban.
3/9 anonim válasza:
A Szent Imrében a szoptatást preferálják és nem is javasolják a mellszivó bevitelét. Ha valakinek sok van azt a kórházi ipari(sokkal lágyabban szivó) mellszivóval kiszivhatja. Én utolsó napra hozattam be amikor már beindult a tejem hogy kipróbáljam egyáltalán müködik-e és ha igen hogyan. Mivel nem müködött(egy kis lifegő hülyeség nem volt a helyén.) igy a csecsemős nővérke mutatta meg mi a baj. ITthon is csak néha napján használtam. A lányom még a mai napig szopizik,szóval bejött a rendszer neki:)
4/9 anonim válasza:
Ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy bevidd, és hogy steril legyen:
Vegyél egy mikrós sterilizálót, annak később is hasznát veszed, és a kórházban is tudod sterilizálni, mikro mindenhol van. Abba össze tudod rakni a cuccokat..)
5/9 anonim válasza:
Én vettem a Chicco-s sterilizáló folyadékot, a férjem hozott be egy műanyag edényt, és abban áztattam minden használat után!
6/9 anonim válasza:
nem mellszivo miatt ugyan,de én megkértem egy novert,h fertotlenitse nekem,legyen szíves...azért mégiscsak egy korhazrol beszélünk,azt hiszem ők ebben elég profik.Ja és persze szó nélkül megtette.
7/9 anonim válasza:
Mindkét babámmal megjártam a koraszülött osztályt, mindenki mellszívózott ezerrel, hogy legyen mit enni a gyereknek, minden használat után csak elmostuk sima meleg vízzel. A kórházban mondták, hogy így kell, nem fertőtlenítettük minden használat után. Itthon azért néha beáztatom Chiccos fertőtlenítőbe.
8/9 anonim válasza:
A János kórházban szültem és ott be lehetett vinni a csecsemősöknek, és ők kisterilizálták naponta egyszer. Azt mondták naponta egyszer elég. De én is úgy voltam vele, hogy vittem, de kb 1 hónappal előtte sterilizáltam ki, és kérdeztem hogy ilyenkor mi van, és azt mondták, hogy ez így jó, az a lényeg, hogy ki volt valamikor!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Szerintem akkor kifőzöm itthon beteszem egy új zacsiba, aztán majd a kórházban kiderül mi a trendi. Nekem is van itthon fertőtlenítő folyadékom, max apa behozza. De ki tudja használom e egyáltalán.A kis cumival is így teszek, mert itt azt is vinni kell.
2012. okt. 5. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!