Akinek van már gyereke és a másodikat várja ki miből vett ujjat és mi az ami használt de tökéletes állapotú és abbol nem vesz ujjat : kellékre gondolok, cumis üveg, mellszívó ilyenek?
Kiságy jó lesz, de új matracot veszek bele!
Pelenkázó is megvan, de veszek rá egy új pelenkázó szivacsot. Gusztustalan sárga foltos a matrac, meg a pelenkázó feltét is! Az állásban lett ilyen, 4 éves a nagy lányom.
A babakocsink rózsaszín narancs, ha fiú lesz a második, akkor egy új huzatot kell vennem a babakocsi sport részére a rószaszín helyett, a mózes türkiz, a hordozó terrakotta
Ha fiú, komplett ruhatár kell neki.
Kiskád, lázmérő, textil pelenkák megvannak.
Cumisüvegek, cumik kellenek, játszó cumi, elektromos mellszívót veszek, a kézit elajándékoztam, de én utáltam...
Baby hintát elraktam, etetőszéket is, járóka is megvan. Szoptatós párnám is megvan. Baby csörgők, játékok is el vannak rakva.
Ami kell, matrac, pelekázó felét, mellszívó, cumisüveket, cumi.
Ruha akkor ha fiú lesz.
Én újakat nem vettem a meglévőkből.
Pelenkázó feltét az első után tönkrement, vettem egy cumisüveget, mellszívó ilyenek, a megvannak, és szeretted akkor nem kell új.
Én pluszba vettem egy pár dolgot, ami az elsőnél kimaradt, pl. mikrós sterilizáló, ilyesmi.
Mi teljes új szobabbútort vettünk, mert elsö lányomé olyan kompltt hogy 0-12 éves korig használható. àgyat átalakítottuk, így azt is használja, pelenkázót is átalakítottuk, az most komód.
ìgy új ágy, új pelenkázó, új szekrény, új polc, új matrac minden új.
Cumisüvegekre vettem új cumikat,és ennyi.
pár új mosható pelenka.
és egy szett új ruha amiben haza hoztam, mert azt elraktuk mindegyik gyerektöl emlékbe.
ennyi. összes ruha régi. járóka, pihenöszék, játékok, zenélök mind mind a régiek. Babakocsi is régi. na arra vettünk testvérfellépöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!