A dm babylove zöld törlőkendőjéhez lehet kapni törlőkendő dobozt? Vagy pampers sensitives dobozba tároljam? A másik kérdésem: használt pelenkát hova gyűjtöttétek? Gyerekszobába egy szemetesbe, vagy egyszerre kidobdátok egy zacsiba?
A dm babylove zöld törlőkendőjéhez lehet kapni törlőkendő dobozt? Vagy pampers sensitives dobozba tároljam...
ne haragudj de ezt nem értem.....ez komolyan probléma ??? :)
amúgy csak a fehér doboz létezik.....
pelust én a fürdőbe, a pelenkatároló kukába dobáltam...
nem lehet....csak a fehérnek van doboza...
én vettem anno a fehérből és azt töltöttem hol ilyennel, hol olyannal......
első voltam....
Én is a zöldet veszem (nem a nedveset, hanem az olajosat), de még soha nem láttam dobozban, így egyszer vettem egy fehéret akciósan.
Családi házban lakunk, így mindig az udvari kukába visszük ki rögtön a pelenkát. Ha panelban vagyunk a nagyszülőknél, ott zacskóba gyűjtjük és naponta 1x levisszük az utcai kukába, addig az erkélyen van.
Én egy pampers sensitives dobozt vettem és azt töltöttem mindig.
Én a sima kukába dobom a pelust.
nekem 3 dobozom is van :-)
pamperses neugranormonos és johnsonos
a használt pelus a kukában landol
Azt nem tudom, hogy belefér-e a pampersös dobozba, de az biztos, hogy a babylove törlőkendő vastagabb (mármint maga a csomagolás). A fehérhez lehet csak kapni dobozt.
A pelus nálunk úgy van, hogy a sima pisis simán megy a kukába ami a pelenkázó mellett van, a kakis meg uzsizacsiba és úgy a kukába. Amúgy az elején még nem is csuktuk le a kuka tetejét, mert rózsa illatút produkált :) De ilyet csak az anyatejes babák tudnak. Na de később már kellett a plusz zacsi és nyáron a gyakoribb kukaürítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!