Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ki az akinél decembe...

Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a kis babóca érkezését, osszuk meg tapasztalatainkat. Ki mikorra van kiirva, orvosi vizsgálatok? Tünetek, hányadik baba?

2013. jan. 12. 22:10
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Húúú,mennyien lettünk!!

A fórum szerintem is jó ötlet,mert ott jobban nyomon követhető az egész beszélgetés...itt a lapozgatás enegem zavar. Ott újra "bemutatkozzunk" mert tuti összekeverednénk,ki hol él hol tart stb.

szandrus88:

Én a SOTE I-ben szültem,tudom,hogy az nem a II,de ha nem sikerült az I-be járni akkor Szent Imre lesz! Szent Imrébe van doki ismerősöd? Én Demeter Attila miatt mennék oda.Az 1.fiúnk nála született mikor még a Sote I-ben dolgozott!

Luca,a mi nagyobbik(3,5éves)fiúnkat is Nimródnak hívják!!

Mi lesz a neve a fórumnak? :D

Ja ma nem tudtam menni dokihoz,de a napokba fogok,csak nehéz megoldani a két fiammal legyen valaki.

2013. jan. 14. 14:06
 52/60 A kérdező kommentje:

Szerintem is okés a fórum:) Nekem meg új híreim vannak, tegnap megint volt 1db görcsöm, kb,. 5 perc volt csak, de nagyon durva. Aztán úgy döntöttem ma doki, el is mentem, aztán kiderült h én oda nem mehetek mert h a közelebb lévő városban van szakrendelő, én megy ugye a területi kórházba mentem ahol majd szülnék... aztán mégis beírtak mert elmondtam mi a gondom... de mondták h ki kell várnom mindenkit, hát mondom ez van kivárom...jah hát igen amíg meg nem láttam h mennyi embert kell kivárni legalább 20-at, és akkor akik még időközbe jöttek volna időpontra természetesen őket is elöttem hívták volna be...úgyhogy 1 óra várakozás után , mivel h 2 ember ment be az idő alatt eljöttem, ma hívom fel a magándokit, aztán kérek időpontot, ha felveszi, mert holnap van csak rendelése...meglátjuk. Este megírom mi lett csajok:))

Bea

2013. jan. 14. 14:51
 53/60 anonim válasza:
Remélem minden rendben lesz a picivel és gyorsan kapsz időpontot is! Kriszti
2013. jan. 14. 15:51
 54/60 anonim ***** válasza:

Megnyitottam a fórumot! :)

Ide gyertek:

Babanet-Társalgó-Várandósság-2013 szeptemberi babák

Próbálom linkelni is:

[link]

Móki

2013. jan. 14. 16:16
 55/60 anonim ***** válasza:

Szia Bea!

Ez,hogy nem mehet oda az ember ahová szeretne akkor hülyeség! Mármint Én Gödön lakom,pest megye mégis bejártam a SOTE I.re mind a két babámmal és ott is szültem őket!! Először engem is el akartak küldeni mert a lakcím kártyám nem pesti volt.De mondta,hogy én konkrét orvoshoz jöttem,úgyhogy ez van!! Húzta a száját!De nem mert ellent mondani mert a főorvos volt az!! :( Bosszantó!!! Én most is ide fogok járni,ha tetszik nekik,ha nem! :P

Másik...átmásoljuk az eddig írtakat vagy jó anélkül is a fórum kezdete...

2013. jan. 14. 16:54
 56/60 anonim ***** válasza:
Enikó gratula a pozi teszthez!!! Én már bejelentkeztem a babanetre hajni999 vagyok. az uh-n midnen rendben volt, csak úgy pulzált a kis szíve. nagyon nagyok vagyunk már, egészen pontosan 1.35cm :-)huuuha
2013. jan. 14. 17:07
 57/60 anonim ***** válasza:

Luca vagyok .

Én is bejelentkeztem nimrodzsiga anevem!

2013. jan. 14. 18:43
 58/60 A kérdező kommentje:
Én is bejelentkeztem csajok beus 23 néven.
2013. jan. 14. 19:56
 59/60 anonim ***** válasza:

Én is bejelentkeztem a nevem eny86 .

Enikő

2013. jan. 15. 00:00
 60/60 anonim ***** válasza:

itt is van forum:-)

[link]

2013. jan. 15. 08:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!