Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ki az akinél decembe...

Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a kis babóca érkezését, osszuk meg tapasztalatainkat. Ki mikorra van kiirva, orvosi vizsgálatok? Tünetek, hányadik baba?

2013. jan. 12. 22:10
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

Hope, nagyon sajnálom a vetéléseidet! nekünk sem jött simán össze az eddigi 3 gyerek, hiszen minden második babát én is elvetéltem. Az elsőt 6 hetesen, a másodikat 10 hetesen, missed ab lett belőle. Így én sem érzem most felhőtlennek, sőt igyekszem bele sem élni magam és már most hasmenésem van az idegtől, hogy nemsokára indulunk az első dokilátogatásra. 11.15-re van időpontom.

Enikő, nálunk is egy hónapban született két lurkó, dec. 15 a fiam és dec. 18 a lányom. Házassági évfordulónkon fogant mindkettő. :) Ez a picike pedig a harmadik gyerkőc szülinapjától pár napra fog elvileg születni. :)

Lányok, lenne egy kezdeményezésem: Mi lenne ha elmennénk egy fórumoldalra és pl a Babaneten nyitnánk magunknak egy sajátot? Ott lehet feltenni vonalzót is és tudjuk ki mennyi idős várandós. Mit szóltok?

2013. jan. 14. 08:34
 42/60 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Móki voltam, ez lemaradt. :)
2013. jan. 14. 08:35
 43/60 anonim ***** válasza:
Kedves Timi! Én is Németországban élek, csak én Nürnberghez közel! Örülök, hogy van itt még egy német infókkal rendelkező kismama. Mondjuk én az első lányomat már itt szültem, dehát változik a világ, mint pl ez az új vérteszt is csak fél éve van németben... Lányok ma 10.20-ra van az időpntom az első és ma vagyok 8 hetes, remélem minden ok lesz. Én csak azt ajánlom, hogy felesleges 5 hetes terhesen dokihoz menni, mert ilyenkor még semmit sem látnak, főleg egy rosszabb uh-val, és ugyis az a vége, hogy ygere vissza 2 hét múlva amikor már lesz szívhang. Nekem anno 6 hetesen is csak egy peteszákom volt, és a 9. hétben rendeltek vissza uh-ra, ezért nem is mentem most se korábban. Jó ötlet az a fórum, mert már annyian vagyunk, hogy én se tudom ki mikorra lesz kiírva :-). Én kisfiút szeretnék, mert egy hercegnő már van itthon és mit ne mondjak, 3 évesen elég igényes egy csaj, már 2 éves kora óta azon megy a vita, hogy reggel mit vegyen fel, mert neki nem mindegy ám, és képzeljétek még télen is csak harisnyában és szoknyában vagy ruhácskában hajlandó járni a bölcsibe, a hideg nem érdekli, de ő csini akar lenni. Nadrágot nem is hajlandó felvenni :-), meg van már most vele a sok baj :-), de nem tőlem örökölte mert én 32 évesen vettem fel először ruhát én csak a nadrágot szeretem .-). Gondoljátok a kisfiúk egyszerűbbek???
2013. jan. 14. 08:54
 44/60 anonim ***** válasza:

Ha a többiek is rábólintanak, akkor megnyitjuk a fórumot. Azért gondoltam a babanetre, mert ott még nincs ilyen fórum.

Én pont akkor indulok a dokihoz, mikor Neked időpontod van. Gyere majd te is és mesélj mi volt, aztán jövök én is a hírekkel. :)

Móki

2013. jan. 14. 08:58
 45/60 anonim ***** válasza:
Az én pici lányom 3 éves és Ő is mindig csini akar lenni, de szerencsére csak a felsőkben válogat, nem olyan hercegnős mint a Tiéd. :) De amíg a kislányok ilyen kis csajosak, a fiú eleven. De ez a szép kifejezés ám rá! :) ma reggel is felkelt a 6 éves fiam és azzal indította a napot, hogy oda-vissza rohangált a konyha egyik végétől a szoba másik végééig. Közben persze mindenkit félresöpört. Állandóan rosszalkodik valamin és nem hagyja békén a lányokat. Jobban oda kell rá figyelni mint a csajokra, ha csöndben van az a legveszélyesebb. :)))
2013. jan. 14. 09:02
 46/60 petera6 ***** válasza:

Nekem okés a babanet (vágy bármi más is), mert itt nagyon nehéz követni, hogy ki-kicsoda :)

Drukkolok az első UH-hoz! Minden rendben lesz!

2013. jan. 14. 09:22
 47/60 anonim válasza:

Nekem is rendben van a babanet, csak majd mondjátok, hova, mikor :)

Kisfiú-kislány kérdésben nincs elképzelésem, valamiért az az érzésem, h kislány, de a párom természetesen köti az ebet a fiúhoz. Majd meglátjuk, mi lesz belőle :)

Kriszti

2013. jan. 14. 10:08
 48/60 anonim ***** válasza:

Lányok most csináltam meg a tesztet és erős pozitív lett :D A fórum jó ötlet én is támogatom :)

Enikő

2013. jan. 14. 11:57
 49/60 anonim válasza:

Enikő nagyon gratulálok!! :) :)

Kriszti

2013. jan. 14. 12:19
 50/60 anonim ***** válasza:

Nagyon köszönöm !!:)

Enikő

2013. jan. 14. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!