Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?
Hope, nagyon sajnálom a vetéléseidet! nekünk sem jött simán össze az eddigi 3 gyerek, hiszen minden második babát én is elvetéltem. Az elsőt 6 hetesen, a másodikat 10 hetesen, missed ab lett belőle. Így én sem érzem most felhőtlennek, sőt igyekszem bele sem élni magam és már most hasmenésem van az idegtől, hogy nemsokára indulunk az első dokilátogatásra. 11.15-re van időpontom.
Enikő, nálunk is egy hónapban született két lurkó, dec. 15 a fiam és dec. 18 a lányom. Házassági évfordulónkon fogant mindkettő. :) Ez a picike pedig a harmadik gyerkőc szülinapjától pár napra fog elvileg születni. :)
Lányok, lenne egy kezdeményezésem: Mi lenne ha elmennénk egy fórumoldalra és pl a Babaneten nyitnánk magunknak egy sajátot? Ott lehet feltenni vonalzót is és tudjuk ki mennyi idős várandós. Mit szóltok?
Ha a többiek is rábólintanak, akkor megnyitjuk a fórumot. Azért gondoltam a babanetre, mert ott még nincs ilyen fórum.
Én pont akkor indulok a dokihoz, mikor Neked időpontod van. Gyere majd te is és mesélj mi volt, aztán jövök én is a hírekkel. :)
Móki
Nekem okés a babanet (vágy bármi más is), mert itt nagyon nehéz követni, hogy ki-kicsoda :)
Drukkolok az első UH-hoz! Minden rendben lesz!
Nekem is rendben van a babanet, csak majd mondjátok, hova, mikor :)
Kisfiú-kislány kérdésben nincs elképzelésem, valamiért az az érzésem, h kislány, de a párom természetesen köti az ebet a fiúhoz. Majd meglátjuk, mi lesz belőle :)
Kriszti
Lányok most csináltam meg a tesztet és erős pozitív lett :D A fórum jó ötlet én is támogatom :)
Enikő
Enikő nagyon gratulálok!! :) :)
Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!