Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?
Sziasztok mindenki 2 vagyok ! Zalaegerszeg melet lakunk Nagylengyelbe egy kis faluba . Mint már mondtam kettő nagyfiú várja . A nagyobbik Nimród ( 5 éves ) neki most mondtam el , hogy lehet , hogy megint bátyó lesz , örült nek nagyon . A kicsinek Zsigának ( 3 éves még nem mondtuk el a nagy hírt . Én ma szédültem egy kicsit de nem nagyon .
Ki hogy volt ma ? Ti mit szeretnétek fiút vagy kishercegnőt?
Üdv . Luca
Sziasztok nekem dec. 10-én volt meg utoljára és 24-én volt az ovum ,mi a férjemmel 17,19,20,24,26,27 voltunk együtt 7-re nem vártam és nem is jött meg de majd csak holnap tesztelek és reménykedem benne hogy 2 erős csíkom lesz :) 3. gyermek lenne ,van egy fiunk és egy lányunk mind ketten szeptemberiek :D A fiunk szept. 11-én ő (4 éves), a lányunk szept. 17-én született (ő 1 éves).Időnként van egy kis enyhe hányingerem de kb ennyi egyenlőre :)Mindenkinek gratulálok a babához és jó egészséget kívánok :)
Enikő
Tudom, hogy nem olyan szörnyű, hogy még halvány, hiszen, én még a 4 hetet sem töltöttem be tulajdonképpen. Valószínű csak megnyugtatásra vágytam, hogy másnak is halvány ilyen korán, de ez normális :) De köszi, hogy leírtad, azért megnyugtató. Csak mert sok tesztet láttam, ami nem várt napján készült, és elég erős a csík. de a lényeg, hogy erősödjön! :) Csinálom még mindig a teszteket, mintha muszáj lenne :) Majd akkor hagyom csak abba szerintem teljesen, ha majd lesz szívhang. Azt nagyon várom!
Nekem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány. Férjem inkább kislányt szeretne, de mivel első baba, így a lényeg, hogy a második más nemű legyen, vele szemben még nincsenek ilyesfajta elvárások :)
Betti nekem is pénteken van fordulom:)) igen nekem 28 napos ezért adja ki nekem szept. 20-ra
Petera nyugodj meg akkor még nekem is halvány volt.
Tünet? nekem ma is volt egy görcsöm ez már lazább...de úgy gondoltam h kedden felhívom a dokit és kérek időpontot, min. 1 hét de lehet h 2kell várnom...akkor szerintetek sem korán, ha akkor megyek? kedden leszek 4 hét, 4 nap akkor telefonálok ha utána hétre ad az 5 hét 4napos leszek... de ha még későbbre akkor meg 6 és fél. A görcsök miatt mennék el h tudjuk minden rendben van e.
Szerintetek?
Bea
Bea, én is azon gondolkozom, hogy mikor menjek. De egyelőre az az erősebb, hogy 6+ valamennyinél, mert akkor már talán lesz szívhang, előtte tuti nem. Bár nálad a görcsök miatt elmennék korábban is egyszer. Ha nem csak pici (normálisnak tekinthető) görcseid vannak, szerintem menj el akkor a legközelebbi időpontra.
Köszi. Tudom, hogy idétlen ez a halványság miatti félelem :) Ma már az "elég halvány, ámbár erősödő" teszt, jól látható lett végre. Halványabb, mint a kontroll, de csak picit, szóval egyelőre minden ok :)
Bea olvasok mindent, amit csak lehet a terhességről, könyv, net, dok.filmek, a párom már néha a szemét forgatja miatta :) Mind azt mondja, hogy inkább feleslegesen menj orvoshoz, de ha úgy érzed, valami nem teljesen jó, menj!
Evelin én is abban a helyzetben vagyok,hogy csak minden rendben legyen, mert igazából csak jövő héten lesz 100%, amikor ott lesz a szívhang. addig bármi is történhet.
Sikerült kicsit megfáznom, tegnap már gőzöltem sós vízzel, de nem volt az igazi, ma mennem kell egy mell ultrahangra (több, mint egy éve folyik valami a mellemből, akkor már egyszer megnézték, de most megint megnézik, nehogy legyen valami baj) és próbálok kérni valami teát, amit elkezdhetek inni a megfázásra.
Mindenkinek kevés tünetet és örömteli napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!