Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?
Szia!
Én csütörtökön voltam dokinál aki megerősitet abba , hogy tényleg baba lesz . A doki azt mondta 6 hetes vagyok . 3 baba lesz . Kettő kisfiú kistesója lesz majd . Dokihoz február első hetébe kell majd mennem . Nincs semmi,bár a fiúknál se volt egyszer se hánytam volt hányingerem semmi .
Sziasztok!
Én ma vagyok 5+1napos.Ő lesz a 3.babánk,vagy már két kisfiam.3,5és 21hónapos. Sajnos nyáron volt egy vetélésem 6,5hetesen így egy kicsit félve várom a biztosabb 12.hetet,hogy betöltsem.Én most 2napja(péntek) csináltam a pozitív tesztet,így legkorábban holnap mennék dokihoz,ha sikerül eljutnom a két kicsi mellett.A család még nem tudja.
A doki azért lenne fontos,hogy megnézze minden ok-e.
Kedves 4-es válaszoló neked automatikusan írta a Utrogestant tablettát? Jó lenne,ha ez segítené,hogy velünk maradjon.
Akiknek nem jelzi ki a nevét a GYK megtennék,hogy írnak alá egy monogramot vagy bármit,hogy könnyebb legyen követni,ki kicsoda...? :) Köszi
Iza
Még annyi,hogy dec.8-án volt az utolsó vérzésem. Elméletileg 25-én volt ovulációm és mi 23-án voltunk együtt.
Nagyon remélem,hogy így sikerült egy kislányt összehozni!;) Már nagyon szeretnék!
Szept 17-re jön ki a szülés napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!