Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ki az akinél decembe...

Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a kis babóca érkezését, osszuk meg tapasztalatainkat. Ki mikorra van kiirva, orvosi vizsgálatok? Tünetek, hányadik baba?

2013. jan. 12. 22:10
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

7es vagyok és Hope lesz a nevem :)

Én Femibion 800at szedek, a dokim ezt ajánlotta!

2013. jan. 13. 10:45
 12/60 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom, dec 5-én jött meg utoljára. Tünetem nem sok van, főleg mellfájás, alhas feszülés és "mindjárt megjön" érzés. Jövő hét után megyek dokihoz. Ja és első terhességem:)
2013. jan. 13. 11:00
 13/60 anonim ***** válasza:
Sziasztok! hajni vagyok az 5-ös válaszoló. Én Németországban élek és Materna Centrum vitamint szedek. A 6-os válaszolónak külön örültem mert egy nap különbség van köztünk. Húú 4. baba :-) akkor szép nagy a családod. Egy névnek én is örülnék a válaszok után, mert akkor tudnánk ki kicsoda valójában. Kedves Kérdező, na aggódj a korai terhességnél teljesen nomrális az alhasi görcs, nekem kb 10 napig görcsölt a pocim mintha meg akart volna jönni, de aztán elmúlt. Én 35 éves vagyok és most kutakodtam a Down szindroma vérvétele után, fél év óta létezik Németországban ez a vérvételes teszt ami 98-100%-os eredményt ad. 900.1200 euroba kerül, de akkor is ezt választjuk mert a magzatvíz vételtől el lehet vetélni és amúgy se tetszik neke ez a hasbaszurkálás, nagyon brutális. Előző terhességemnél volt a köldökömön egy nagy anyajegy kiemelkedő és képzeljétek mennyire zavart nagy pocakkal még az a kis kinövés. Ezt levágattam a nyárom, kaptam a hasamba érzéstelenítőt, de a dokinő nem várta meg amíg hat és úgy levágta ollóval, na köszi ezek után nekem ne szurkáljanak a hasamba semmit sem. na eleget csacsogtam, bocsánat remélem senkit sem untattam. szép vasárnapot mindenkinek!
2013. jan. 13. 11:15
 14/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én most Gravidát szedek,de valóban a legjobb a Femibion 800-as! 2.babánál azt szedtem és sokkal jobban voltam mint az 1.nél az Elevittől.(Elevitet nagyon nem ajánlom!!) Szóval majd hó elején váltok,vagy ha lefogyott.

Amúgy nekem nincsenek most tüneteim,max az hogy tegnap simán elaludtam ülve... :D

Görcsölés volt eddig,de mintha alábbhagyott volna.

Most ennyi,majd írjatok még!

Ha holnap eljutok a dokihoz megírom mi volt!

Iza

2013. jan. 13. 11:37
 15/60 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is decemberben fogant a baba, pontosabban dec. 12-én. Ma vagyok 6+3 napos és holnap megyek dokihoz. Nálunk is a 4. baba lesz. :)Elvileg pont a peteérés napján voltunk együtt, lány-fiú-lány sorrend után most ismét fiúra "gyúrunk" :)De már utolsó gyerek lesz.

Móki a nevem. :)

2013. jan. 13. 11:41
 16/60 anonim ***** válasza:

Irigykedve olvaslak titeket, akiknek már a 4ik babó jön!Bárcsak nálunk is minden ilyen simán menne, mint nálatok!

Hope

2013. jan. 13. 12:20
 17/60 anonim ***** válasza:

Móki

A peteérés napján vagy ha utána fogant meg nagy esély van fiúra! :)

Mi lányt szeretnénk,de csak véletlenül sikerült a peteérés előtt...ha minden igaz. Peteérésemet nem mértem csak a kalkulátor szerint...Remélem pontos volt!:)

2013. jan. 13. 12:33
 18/60 anonim ***** válasza:
Hope! Miért mi nálatok a gond? Azt írtad irígykedve olvasod, hogy már a 4. baba jön valahol, bárcsak nálatok is ilyen simán menne... Itt leírhatod mi a gond!! hajni voltam
2013. jan. 13. 14:58
 19/60 anonim ***** válasza:

Hát, én már túl vagyok két vetélésen, egy spontán (4 hetes), egy missed ab műtét(10 hetesen), így én nem tudok olyan felhőtlenül örülni a várandósságnak mint mások!Persze, nem úgy nem örülök, hanem nekem csupa aggódás ezaz első 12 hét!Csupa bizonytalanság, h vajon ő megmarad e!Mindig is 3 babára vágytunk, de most már örülök, ha egyet kitudok hordani egészségesen!Míg mások alig várják az UHt én rettegve lépek be minden alkalommal,h vajon él e még a baba vagy megint megtörténik!

Hope

2013. jan. 13. 15:19
 20/60 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy ilyen sokan összegyűltünk!Van olyan ,aki a Szent Imrébe, vagy a Sote II-be szeretne, tervezi a szülést , vagy ezekhez tartozik körzetileg ?
2013. jan. 13. 15:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!