Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ki az akinél decembe...

Kismamák! Ki az akinél decemberben fogant meg a baba?

Figyelt kérdés
Várjuk együtt a kis babóca érkezését, osszuk meg tapasztalatainkat. Ki mikorra van kiirva, orvosi vizsgálatok? Tünetek, hányadik baba?

2013. jan. 12. 22:10
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Szia! Először is gratulálok ;) én ma vagyok 4+2 hetes 2 baba vagy pici lányom aki 2 éves! Én hasszúrkán,puffadáson és mellfeszülésen kívül még mást nem érzek,de remélem hányingerem nem lesz.az elsövel volt de az borzasztó volt :( . Én egy picit félek mert az elsö előtt volt egy betélésem,remélem most is minden oké lesz! Ellg erős pozitív lett a tesztem 2 napja ennek kell ugyan még erösebbnek lennie?
2013. jan. 13. 15:53
 22/60 anonim válasza:

Szia Kérdező és Sziasztok Többiek!

Nekem dec.9-én jött meg utoljára, pont ma vagyok 5 hetes ( a mi magánszámításunk szerint 20 napos :) Első baba, szerdán csináltam egy tesztet, majd még egyet, majd még egyet, csütörtök reggel elmentem dokihoz, aki egyenlőre annyit mondott, hogy 1.3X3.5 mm és két hét múlva menjek vissza, mert akkor tudják majd biztosra mondani, hogy ott van, ahol lennie kell (bár a manuális vizsgálat szerint biztató a helyzet) és akkor már lesz szívhang is. Szedek vitamint (Pharmaton Maturelle - akinek esetleg van tapasztalata erről, meséljen). Melleim fájnak, néha picit görcsölök, olykor nehéz a légzés, akad székrekedés és nehezen megy az alvás (nekem, a hírhedten nagy alvónak), émelygés van, egyéb nincs. Úgyhogy most egyenlőre várok, hogy másfél hét múlva már minden tuti biztos legyen :) Boldog és szerencséd babavárást Nektek is Lányok, Asszonyok! :)

2013. jan. 13. 16:16
 23/60 A kérdező kommentje:

Köszi Hajni, hát azért nehéz megszokni ezt a görcsöt, mert olyan ijesztő, de hát nincs minden nap és majd elmúlik…

Iza: én is gravidát szedek most már 3 hónapja, jah igen szorítok a dokinál, aztán írj meg mindent. Én nem is tudtam, h ez a fiú lány dolog így van, az a baj, h mi több nap voltunk együtt, peteérés napján, meg előtte is úgyhogy ez alapján nem tudok meghatározni nemét, kislányt szeretnék, páromnak mindegy a neme, de igazából nekem is mert első baba lesz...

Móki: gratula a 4. babához:)

21-es nem írtál nevet, de képzeld én is 4hét+2 napos vagyok. Neked is szept. 20-a a szülés várható időpontja?, kalkulátoron számoltam ki…

22es, te sem írtál nevet:) amúgy nekem is ilyen tüneteim vannak vagyis csak feszülő mellek (kezdenek) ill. görcsök…

Hope, üdv. itt is:) és nyugi, minden okés lesz

2013. jan. 13. 17:33
 24/60 anonim válasza:
22-es vagyok, aki elfelejtett bemutatkozni, bocsi :) Kriszti vagyok, egyébként Bajáról. Esetleg van valaki a környékről? :)
2013. jan. 13. 18:01
 25/60 Vtimi válasza:

Sziasztok:)

Gyakran olvasgatom ezt az oldalt , de meg sohasem mertem irni:)

Örömmel olvasom hogy mennyien csatlakoztak a kerdeshez:)

En is 5 hetes kismama vagyok, volt 2 vetelesem,a mäsodik 2 honapja:(

6 hetesen missed ab:( Nagyon megviselt :(

Annyira örülök ,hogy ismet terhes lettem:)

Orvoshoz jövöheten megyek :)

Tüneteim eleg erösek, mellduzzanat, mellbimbo erzekenyseg, färadtsäg, teltsegerzet:( hänyinger :(

De remelem mär nem sokäig:)

Mindekinek boldog Babaväräst:)

2013. jan. 13. 18:53
 26/60 A kérdező kommentje:

Kriszti semmi gond:)) így már meg tudunk szólítani:)) Én egy kicsit meszebb lakok:) Kom-eszt megyek:)

VTimi, üdvözlünk a mi is "csoportunkban" itt megoszthatjuk tapasztalatainkat:) Sok szerencsét a dokinál majd. Amúgy azt vettem észre mindenki korábban megy, ha betöltöm az 5 hetet én is felhívom a doki bácsit szerintem:))

Bea

2013. jan. 13. 19:02
 27/60 Vtimi válasza:

Sziasztok, en is elfelejettem bemutatkozni:)

25 ös vagyok:)

Passauban lakom, gyanitom senki sincs erröl a környekröl :(

Üdv

Vargatimi

2013. jan. 13. 19:03
 28/60 anonim ***** válasza:
Kedves Hope! Sajnálom a történteket, de bizakodni kell és optimistán hozzá állni. Bár megértelek, én az első babánál nem aggódtam ennyit, mint most, én is félek az uh-tól, de holnap mindenre választ kapok. Talán ezért sem mentem hamarabb orvoshoz, mert így legalább magamban ringattam a gondoltatot, hogy babás vagyok. Bár remélem minden rendben lesz, mert nekünk 2 gyermek lett betervezve és mivel az első csak 7 év után sikerült, így a korom miatt nem hiszem, hogy még beleférne egy 3. baba. Lányok akkor nemsokára megoszthatjuk egymással a baba növekedését. Na az lesz még egy izgalms dolog, főleg mikor m inde uh másképpen mér, nekem volt, hogy a baba 2 nappal később kissebb volt mint előző méréskor :-(, akkor is vért izzadtam, nem tudom most mi lesz :-). jó ha van egy csapat ahol egymást biztatjuk. Mindenkinek kellemes terhességet! hajni voltam
2013. jan. 13. 19:11
 29/60 petera6 ***** válasza:

Sziasztok,

nekem dec. 18-án volt meg utoljára, és olyan 29-e körül foganhatott a baba. A nemére nekünk nincs számításunk, mivel pé előtt, után és alatt is együtt voltunk :)

28 napos ciklust feltételezve holnapután nem kéne megjönnie, és már vannak halvány pozitív tesztjeim. Picit erősödnek (4 napja látni nagyjából a 2. csíkot), de szerintetek nem baj, hogy még nem erős a teszt csík is? Ma vagyok pé utáni 14. napon (ciklus.hu szerint 12. nap).

Cicinehézség van bőven, más egyelőre nincs. Nagyon jó lenne hallani egy kis szívhangot, de hát még vagy 2-2,5 hét...

Első baba, és Pest megyében lakunk, Budapesten dolgozunk.

2013. jan. 13. 19:24
 30/60 anonim válasza:
Szia Petera6, az a kérdésed fogott meg, h nem baj-e, h nem erős a csík. Engem csütörtökön négy és fél hetesnek mondott az orvos és nagyon halvány volt a csíkom, elvileg azért, mert még nincs olyan sok HCG a vizeletben, minél több, annál sötétebb. Legalábbis vmi ilyesmit mondtak. További sikeres 2csíkos teszteket! :)
2013. jan. 13. 19:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!