Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen még nem látott az...

6 hetesen még nem látott az orvos embriót. Reménykedhetünk még?

Figyelt kérdés
Ma vagyok pont 6 hetes és nem lát az orvos embriót, és hogy szerinte nem is fejlődik, elküldött HCG vérvételre, kérdeztem tőle most akkor már lehet nem is lesz baba, azt mondta nem ő dönti el majd a vérvétel eredménye. Nagyon el vagyunk keseredve, annyira szeretnénk ezt a babát.
2013. jan. 11. 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szia akkor én meg nyugtatlak mult hét csüt voltam dokimnál akkor voltam menszi szerint 6+4 és 20mm petezsák volt gratulált és vissza hivott 2 hét mulva!
2013. jan. 11. 18:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Kedves utolsó tényleg megnyugtattál. :) Annyira szeretném ha minden rendbe lenne!
2013. jan. 11. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Hat hetesen nem mindenkinél látni embriót, pláne, ha később fogant a baba. Nekem hat hetesen és egy naposan látott 7 mm-es embriót, 14 mm-es petezsákban, de életjelenség még nem volt. Valószínű, hogy a 6. héten még nálam se látott volna semmit. Szerintem, ne aggódj, minden rendben lesz. :)
2013. jan. 11. 22:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Jajj, előbbi vagyok. Rosszul írtam... :) Szóval ha cikluson belül későn fogat volna a baba, akkor biztos nem láttak volna még semmit.
2013. jan. 11. 22:16
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnos hétfőn volt egy spontán vetélésem, elment a baba. :( Azt mondta az orvos valamiért nem fejlődött a magzat, kilökte a szervezetem. Nagyon el vagyunk keseredve a párommal és nem értjük miért történt ez!

2013. jan. 16. 20:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Végtelenül sajnálom! :(
2013. jan. 16. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!