Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindenki megérezte hogy fia...

Mindenki megérezte hogy fia vagy lánya lesz? Csak én nem érzem!?

Figyelt kérdés

13 hetes vagyok de gőzöm nincs hogy fiú vagy lány lesz...tippem sincs....azt tudom h lányt szeretnék, de nincs megérzésem!

köszi!

2013. jan. 11. 14:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnél első pillanattól kezdve éreztem, hogy fiú. Mindenki beakarta magyarázni nekem, hogy lány, pocak forma, kívánósság stb alapján. Fiam lett.

Most kislányt érzek, nem tudom mi lesz, mert 14 hetes vagyok még csak, a genetikain nem lehetett még látni.

2013. jan. 11. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok, mint az első válaszoló, csak én már ötször "fogtam mellé". Eddig még egyszer sem sikerült eltalálni... Most is érzek valamit, de könnyen lehet, hogy megint az ellenkezője lesz...

10 hetes km

2013. jan. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!