Mindenki émelygett, hányt a terhesség elején? Én semmit sem érzek
Ekkor még én se éreztem. :D
Nekem a 7.héten kezdődött,és a 16. hétig tartott.
Hánytam napi 4x-5x.Fogytam 8 kilót.
De ez mindenkinél más,van akinek semmi tünete sincs.
Boldog babavárást!!
39 hkm
Ekkor még nekem se volt hányingerem. Később igen!
Neked is lesz ne aggódj.
először is gratulálok :)
nekem a 8. héten kezdődtek a rosszullétek, bár a mellem már akkor feszült és elkezdett nőni, mikor meg kellett volna jönnie.
mindenki más, valakinél egyáltalán nincsenek rosszullétek. addig örülj amíg nincs :) kegyetlen szenvedés, persze ki lehet bírni.
ha hányós leszel, akkor arra figyelj, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot fogyassz :)
minden jót!
üdv 33hetes kismama
Szia! Gratulálok a pocaklakódhoz :)
Én a terhességem alatt egyáltalán nem émelyegtem, sőt hányni sem hánytam egyszer sem. Annyi volt, hogy az elején(kb. ennyi idősen mint te most) irtózatosan zavarta a férjem izzadásgátlójának a szaga, de gyorsan beszereztem neki olyat, ami nekem tetszett. :)
Boldog babavárást.
Egész terhességem probléma mentes volt. Se nem hánytam, nem szédültem, semmi. Így nem is akartam annyira szülni menni, mert már elkényelmesedtem, és tudtam hogy a szüléssel jön a fájdalom! :D
Persze a kicsi kincsünket nagyon vártam már hogy kibújjon.
(Próbáltam megbeszélni vele hogy fél perc alatt bújjon ki :P)
Igen, mind a hatnál! :-)
Te még "ráérsz" a rosszulléttel, de az is lehet, hogy megúszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!