Akinek a terhesség elején feküdni kellett vérzés miatt, annak a 12. hét után helyreállt a rend?
Úgy értem, hogy a 12. hét után már nem kellett szigorúan feküdni, és nem kellett annyira tartani újabb vérzéstől, vagy vetéléstől?
Én 6 és 7 hetesen is véreztem, mert megerőltettem magam. 6 hét fekvésre és szexmentes életre ítéltek. Még van 1 hetem a 12. hétig, és nagyon remélem, hogy utána már jobban lehet majd járkálni (gyerekemet oviba hordani), elvégezni a házimunkát, esetleg szeretkezni néha a férjemmel. Ha azóta nem volt vérzésem, csak barnázás, de már az is megszünt, akkor jó esélyem van arra, hogy jól megtapadt a baba, és nem fogok elvetélni?
Kinek hogy alakult?
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon vigyázz magadra, vedd komolyan: én már harmadszorra vagyok emiatt kórházban( vérzés, hematóma): először a 13. héten, jelenleg 23 vagyok.
Ne restelld igénybe venni anyukád segítségét: bármilyen nehéz, most nálunk is ez van.
Miért véreztél? Nekem a lepény helyzetével és részleges leválásával van probléma.
Hát orvos nem vagyok ugyan, de a hematóma vérömlenyt jelent, ez ugye a méhedben alakult ki, tehát valamilyen vérzés mégiscsak volt ott(?)
Az első babánál 1 hét alatt megszűntek az ilyen jellegű problémáim, utána sem volt semmi probléma, csak nem erőltethettem meg magam (emelés, nehéz fizikai munka, intenzív sport nuku). Viszont sétáltam, csináltam a házimunkát ( komótosan).
Most ugye kórházban vagyok jóformán 2 hónapja(már korábban írtam), és nem tudni, mi lesz később.
Kérd ki az orvos tanácsát, de egyébként lassíts a tempón, ne emelgess (még a gyermeket sem), pihenj, amennyit tudsz.
Sok boldogságot és kitartást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!