Van olyan sorstársam, akinek rengeteget fáj a hasa? 5 percet sem bírok állni, még ülni sem tudok csak oldalt feküdni 27 héten járok már a terhesség elejétől fáj-keményedik a hasam és feküdnöm kell. Mostanában az oldalam fáj alig tudok megmozdulni.
Dokinak gondolom már jelezted. Pihenni kell sokat, ha nagyon fáj akkor kórház. Ez nem vicc, de gondolom Te is tudod!
OFF.:Nekem a 25. héten kellett emiatt kórházba menni. Csak és kizárólag a jobb oldalon görcsölt a hasam, a bordám alatti területen. Nem tudtam felállni sem, sem kiegyenesedni. Bevittek, a kórhátba, vettek vért (májfunkciót néztek), ultrahang (vese, máj, epe van azon a területen), majd magától elmúlt az egész. A doki sem értette. Elsőre megmondta, hogy nálam nem a babával van baj, mert akkor nem csak adott pontban fájna. A végén azt hozták ki, hogy túlterheltem magam, és feltehetően meghúztam a hasfalam, mivel szervi elváltozást nem találtak, és másnapra elmúlt. Azt mondta a doki, ha újból jelentkezik, azonnal menjek vissza.
Azóta is sokat keményedik a hasam (előző terhességemhez képest) és néha menni is alig tudok tőle. A doki még nem adott rá külön gyógyszert. De szerencsére azt a durva, görcsös fájdalmat azóta sem tapasztaltam.
28.hetes kismama
Már régi kérdés, de én is ugyanígy vagyok. Hat hete fekszem és most hogy még több vizsgálatra kell járnom egyszerűen megőrülök annyira fáj az alhasam. Nem tudok rendesen ülni sem az autóban a legrosszabb a jó kis útjaink miatt. Ha olvasod még kedves kérdező, mi lett veled végül? :)
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!