Terhesség alatt meddig lehet hason feküdni?
Az elején még szabad, ha tudsz a melledtől :) én konkrétan attól nem tudtam. Aztán kényelmetlen lesz, és akkor már nem fogsz tudni a hasadtól :) jelez a szervezet, nyugi! :)
(én megvallom, éz éjjel is 45 fokban feküdtem a hasam fele, olyan jóóóó volt, kitámasztottam magam a térdemmel és egy kispárnával, hát mennyország, komolyan!)
26 hkm.
Érezni fogod, hogy meddig lehet. iazaán a babát megnyomni, összenyomni nem leget, épp úgy, mint egy vízzel tett lufiba zárt halacskát. Hiszen ő odabenn a vízben úszkál. Ha meg már neki kényelmetlenné válik a helyzet, úgyis jelzi.D
KÜLÖNBEN A TERHESSÉG ELEJÉN MÉG NEM IS A POCI MIATT NEHÉZKES A HASON ALVÁS, HANEM A megnőtt, érzékenyebbé vált mellek miatt (bocsi a Caps lock miatt!
Ó, értem! Akkor jó. Köszönöm. :) Furcsa arra gondolni, hogy a melleim miatt nem tudok majd így feküdni, mert iszonyat kicsik, és még sose zavartak. :D
Gratulálok a babákhoz! :)
Én körülbelül egy hete nem tudok abszolút, de azért, mert ha hasra fekszek, annyira mozog a pici, hogy
a. felmerül bennem,hogy mégsem jó neki ez a pozíció
b. úgysem tudok elaludni, ha végig ficánkol :)))
22 hkm
azért se tudsz majd hason aludni, mert iszonyatosan fájni fog a melled, legalább is nekem nagyon fájt, már a fordulás is kemény volt, jajgattam
26 hkm
En meg mindig hason alszom,pedig jokora pocakom van mar,meg is szoktak jegyezni mekkora.
A baba jelez ha nem jo neki,nekem pl azt nem szereti ha jobb oldalamon fekszek,egybol rugdos. Osszenyomni nem tudod,mert vedi a magzatviz.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!