Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt meddig lehet...

Terhesség alatt meddig lehet hason feküdni?

Figyelt kérdés
Bocsánat, a kérdésért, de még nem voltam terhes és ezen gondolkodtam. Én nagyon szeretek hason feküdni, de ha majd babát várnék biztos nem mernék így feküdni, mert félnék hogy árt neki. Vagy az elején még szabad? (Gondolom mikor már nagyobb a pocak, akkor amúgy is kényelmetlen lenne.) Köszönöm :)
2012. jan. 11. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elején még szabad, ha tudsz a melledtől :) én konkrétan attól nem tudtam. Aztán kényelmetlen lesz, és akkor már nem fogsz tudni a hasadtól :) jelez a szervezet, nyugi! :)

(én megvallom, éz éjjel is 45 fokban feküdtem a hasam fele, olyan jóóóó volt, kitámasztottam magam a térdemmel és egy kispárnával, hát mennyország, komolyan!)

26 hkm.

2012. jan. 11. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Érezni fogod, hogy meddig lehet. iazaán a babát megnyomni, összenyomni nem leget, épp úgy, mint egy vízzel tett lufiba zárt halacskát. Hiszen ő odabenn a vízben úszkál. Ha meg már neki kényelmetlenné válik a helyzet, úgyis jelzi.D

[link]

KÜLÖNBEN A TERHESSÉG ELEJÉN MÉG NEM IS A POCI MIATT NEHÉZKES A HASON ALVÁS, HANEM A megnőtt, érzékenyebbé vált mellek miatt (bocsi a Caps lock miatt!

2012. jan. 11. 10:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Ó, értem! Akkor jó. Köszönöm. :) Furcsa arra gondolni, hogy a melleim miatt nem tudok majd így feküdni, mert iszonyat kicsik, és még sose zavartak. :D

Gratulálok a babákhoz! :)

2012. jan. 11. 10:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Én körülbelül egy hete nem tudok abszolút, de azért, mert ha hasra fekszek, annyira mozog a pici, hogy

a. felmerül bennem,hogy mégsem jó neki ez a pozíció

b. úgysem tudok elaludni, ha végig ficánkol :)))

22 hkm

2012. jan. 11. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

azért se tudsz majd hason aludni, mert iszonyatosan fájni fog a melled, legalább is nekem nagyon fájt, már a fordulás is kemény volt, jajgattam

26 hkm

2012. jan. 11. 10:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Vagy a hasad, vagy a melled miatt nem tudsz hason aludni, de azt úgy is észreveszed, mikor jön el!
2012. jan. 11. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:

En meg mindig hason alszom,pedig jokora pocakom van mar,meg is szoktak jegyezni mekkora.

A baba jelez ha nem jo neki,nekem pl azt nem szereti ha jobb oldalamon fekszek,egybol rugdos. Osszenyomni nem tudod,mert vedi a magzatviz.

34 hkm

2012. jan. 11. 15:36
 8/8 anonim válasza:
51%
Igen, az elején, amíg még nagyon picike a baba. Ahogy nő, egyre inkább az oldalt fekvés lesz a javasolt. Ehhez nagyon jó segítség a Pocifix párna.
2012. febr. 6. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!