Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a 7. héten...

Lehetséges, hogy a 7. héten minimalizálódnak a tünetek?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 7 hetes és 4 napos. A 6. héten erős rosszulléteim voltam, az akkori ultrahangon még nem volt szívhang, de a héten már látták, és minden rendben volt. Csütörtökön volt az ultrahang, akkor még alig éltem, de utána semmi, csak időközönként, reggelente egy picit erősebb hányinger. Más is járt már így? Később még visszajöhetnek ezek a fránya tünetek? Kedden megyek orvoshoz.

Köszönöm

2013. jan. 6. 22:19
 1/3 derko340 ***** válasza:

Nem kell izgulnod!A terhesség alatt változik minden szinte naponta.Én 15 hetes vagyok.Ami megtörténhet előfordulhat egy kismamával nekem minden, szinte 2-3 naponta.Hányinger, szagérzékenység, fáradság, stb. Vagy 4 napja nekem sincs tünet.Vagy elmúlnak vagy előjönnek a tünetek.

Boldog babavárást, és nyugalom!

2013. jan. 6. 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :) Akkor nyugalom van. Bár szívesen lemondanék a hányingerről végleg. :)
2013. jan. 6. 22:44
 3/3 derko340 ***** válasza:
:-)
2013. jan. 6. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!