Tudom erre nem lehet alapozni de szerintetek ezek lányos vagy fiús tünetek inkább? akinek ilyen tünetei voltak fia vagy lánya lett?
-állandó émelygés de kevés hányás, minden szagtól iszonyat undor
-hústól való undor!!!!!!
-sok gyomorsav
-gyengeség
amit meg tudok enni : chips, inkább édesebb dolgok, zöld tea,...
igazából kíváncsiságként érdekel hogy ilyen tünetekkel másnak milyen nemű babája lett, tudom hogy nem lehet erre adni....
Fiú!!?
Zöld teát ne igyál, vízhajtó, terhesség alatt nem szabad inni.
Szia, nekem
első nem volt
második nem volt
harmadik volt
negyedik nem volt
ételekből ugyanazok, kivéve zöld tea, azt nem ittam..
Fiam lett! :) :D
Ezekre sajna abszolút nem lehet alapozni..:)
Nálam az elején csak az édesség jött be úgy a 11 hétig. A hidelem szerint kislányos tüneteim voltak, viszont utána a sósat és csípőset kezdtem el kívánni egy pár hétig és közben kiderült, hogy kisfiút várok.
Ezekben a babonákban nem nagyon hiszek.
Nekem szó szerint ugyanezek a "tüneteim" voltak. A húsra ha ránéztem rám jött a hányinger. a szagokról ne is beszéljünk.
Kisfiam született.
A rosszullétek,undor főleg a kisfiammal.A kislányommal 6. hónapig,még felvágottat sem bírtam enni.
Mindkettővel azt kívántam amit te megtudsz enni.
eddig egy üveggel ittam meg, de az jól esett :S akkor erről is lemondhatok :S
...amúgy bolti nestea, szerintem ezeknek semmi közük a valódi zöld teához nem ?
azért majd megpróbálok minél előbb leállni vele !!!
borzalom hogy a silány minőségű kajákat kívánom....chips ??? soha nem voltam egy chips imádó de most h vmi legyen a gyomromban eszek belőle :S
eddig mindig szépen ettem gyümölcsöt most meg szinte egyáltalán nem kívánom mert attól még savasabbnak érzem a gyomrom (főleg az almától és mandarintól)
eddig húst hússal ettem, most ha tv-be látok húst is egyből elkapcsolok :) már a tv paprikát sem merem nézni :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!