Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom erre nem lehet alapozni...

Tudom erre nem lehet alapozni de szerintetek ezek lányos vagy fiús tünetek inkább? akinek ilyen tünetei voltak fia vagy lánya lett?

Figyelt kérdés

-állandó émelygés de kevés hányás, minden szagtól iszonyat undor

-hústól való undor!!!!!!

-sok gyomorsav

-gyengeség

amit meg tudok enni : chips, inkább édesebb dolgok, zöld tea,...

igazából kíváncsiságként érdekel hogy ilyen tünetekkel másnak milyen nemű babája lett, tudom hogy nem lehet erre adni....

2013. jan. 4. 11:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

bocsi!! 9 hetes :)

nem tudom.....az elején meg tuti fiút éreztem :))...aztán most kezdett átváltani lányba!!:)

2013. jan. 4. 11:32
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok!

Én egyébként azt éreztem kisfiam lesz (bár nagyon lányt szerettem volna). A 19. héten derült ki hogy kislány, de még akkor is azt éreztem fiút fog mondani az orvos. Teljesen meglepődtem mikor lányt mondott, sírva fakadtam a boldogságtól! :)

2013. jan. 4. 11:42
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Jaja nekem az elején belémbeszélték hogy nem vagyok rosszul ezért tuti fiam lesz..anyám megmondta hogy tuti lány mert neki is az első vagyis én lány lett..védőnő megnézett valami naptárt azt mondta tuti lány ...voltam 4d-n is mert annyira akartam tudni 16 hetesen nem mutatta meg....18 hetesen nem mutatta meg 20 hetesen kiderült hogy csajszi...hááát nagy volt a boldogság mert mindig is lányt akartam...)))
2013. jan. 4. 11:47
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Zöld teát miért ne lehetne inni terhesen???

Nekem kifejezetten ajánlották, ittam is végig ... SEmmi bajunk ne lett.

2013. jan. 4. 12:07
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Fiúnk lesz és kb fél óra émelygésem volt valahol a 12. hét környékén. Semmi tünetem nem volt a mellfájdalmon kívül. 90%-ban édességet kívánok, kekszeket, kakaót, süteményeket. Gyengeségem volt, de a hústól nem undorodom és a sok gyomorsav talán egyszer fordult elő eddig.

Barátnőm full hányós és kislánya lesz.

26hkm

2013. jan. 4. 12:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
egyik sem volt nekem,sőt most sincs vagyis de a csirkepörit azt ne lássam :))az előző terhességemnél fiaim lettek,egyszerre:)most elvileg puncis;)
2013. jan. 4. 12:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó de mázlista vagy :))))))) !!!!!

remélem hamarosan én is jobban leszek mert sajnos eléggé meglátszik kívülről is h nem vagyok jól...rossz rám nézni...olyan mosott rongy effektus van :)))

2013. jan. 4. 13:36
 28/29 A kérdező kommentje:
ma megyek a dokimhoz(olyan kivi vagyok), majd megkérdezem mit szól a zöld teához és majd megírom :))))
2013. jan. 4. 13:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, kedves Kérdező? Van valami fejlemény?

Mit mondott a doki a zöld teára?

2013. jan. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!