Korai terhességi tünetek (hasszurkálás, mellfeszülés) a nap mely szakában jelentkeztek a legerősebben?
Figyelt kérdés
Reggel még minden oké, de estére ...2012. dec. 11. 14:33
1/6 anonim válasza:
Nálam a nap minden szakaszában előjött..a mellfájdalom folyamatos volt,a hasszurka meg össze-vissza volt,de nem csak reggel hanem este is.Erre nincs előírás,hogy pl csak reggel lehet!!
19 hkm
2/6 anonim válasza:
Nálam is a nap minden szakában jelentkezett. Fáradtság és mellfeszülés állandóan, hasszurka még nagyon az elején és inkább ébredés után csak. Később émelygés és étvágytalanság is bármikor.
3/6 domcsi84 válasza:
Mellfeszülés az első 2-3 hétben rosszabb volt, a mellbimbóm is sokkal érzékenyebb volt. A hasszurkálás bármikor teljesen normális. Viszont amióta szedem a magnéziumot is minden nap, azóta csak heti 1x érzem.
Egy 9 hetes kismama
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Boldog babavárást mindenkinek!
2012. dec. 13. 13:24
5/6 anonim válasza:
A terhesség hányadik hetétől éreztétek ezeket a tüneteket? Nekem nincs mellfeszülés, de a méhem néha szurkál. De még nem mertem tesztelni. 10 nappal pé után vagyok.
6/6 domcsi84 válasza:
Szerintem várd meg, hogy kimarad-e a menstruációd, mert ezek lehetnek a menstruáció előtti tünetek is.
Én akkor teszteltem, amikor már 3 napja késett a menszeszem. Vettem egy 10-es érzékenységű tesztet, és szép erős csíkot kaptam! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!