Kétgyerekes anyukák, ahol azonos neműek a babák : mindkét terhességetek hasonlóan zajlott? Pl: az 1. trimeszterben mindkét esetben volt rosszullét, vagy teljesen különböző tünetek jelentkeztek?
Ugyan úgy vagyok mint te!
Alig várom kiderűljön fiú-e vagy lány!
Most vagyok 9 hetes, 13-14 hetesen elmegyek 4d ultrahangra, mert a kórházban nem adnak uh képet.
Majd megírom mit mondtak, mi lesz!
Van egy kislanyom es a masodik is kiscsaj lesz;))) en igy akartam halistennek igy is lett!
Elso babaval sem volt semmi bajom es most a masodikkal sem.
A gyomrom egett nagyon ami most is van. A szedres mak tortat kivantam amit most is;) turorudibol es narancsbol egy tonna ahogy most is;)
Annyival masabb talan hogy a csontjaim most sokkal sokkal jobban fajnak!!
Boldog babavarast!
34 hkm
Az első gyerekünk lány lett. Nem volt szinte semmi rossz élményem, jól bírtam (rosszullét csak a vitaminoktól, illetve ha kakaós dolgot ettem), szülés előtti napon (úgy indították) még végigjártam a vásárt.
Most (35. hetet töltöttem be ma) az első pár héten naponta többször hánytam, utána is még folyamatosan émelyegtem vagy 2 hónapig, sokkal válogatósabb voltam, sokszor megeszek valamit és utána rosszul leszek, nehezebben alszok, mozgok, nagyobb a hasam, formára teljesen más, ráadásul mindenki fiúnak tippeli. 28 hetesen voltam 4D-n, a doki egyértelműen lánynak mondta Őt is. Igaz, még bármi lehet, de kicsi az esélye, hogy fiú lesz.
Szóval két terhesség, teljesen más tünetek, azonos nemű babák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!