Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezdődhet a terhességi rosszul...

Kezdődhet a terhességi rosszullét a második trimeszterben? Van ilyen?

Figyelt kérdés

14 hetes kismama vagyok. Semmi bajom sem volt eddig, max egy kicsit szédülgettem. Tegnap óta viszont nagyon rosszul érzem magam, többször görcsölt a gyomrom, hánytam, rossz a közérzetem, szédülök és gyenge vagyok, fáj a fejem.

Nem hiszem, hogy gyomorrontás, mert semmi olyat nem ettem, amivel lehetne, ma meg főleg nem, mert gyümölcsön kívül más nem megy le.

2009. aug. 22. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Én az egész terhesség alatt egyszer hánytam, mégpedig a 14.héten, szóval bármi lehetséges. Az is lehet, hogy most érzed az időjárás változást, én is nagyon fejfájós és hányingeres vagyok két napja.

28 hetes kismama

2009. aug. 22. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, ez nem biztos, hogy terhességi tünet. A háziorvosom tele van most ilyen hányós, hasmenős, gyengélkedős beteggel. Egy hét és elmúlik.

Amennyiben terhességi tünet, akkor sem biztos, hogy állandóul. Lehet,hogy éppen most változik valami a szervezetedben, vagy a babáéban és Te így reagálsz rá.

2009. aug. 22. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 15-16 hetesen émelyegtem, hánytam.Orvosom azt mondta, hogy előfordul, hogy 2. trimeszterben vagy rosszul :) (kávét teára cseréltem és elmúlt)

De az elöttem szólónak igaza lehet, én is egész nap hányingerrel és hasmenéssel küzdöttem :(

2009. aug. 22. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor ezek szerint bármi előfordulhat. :-(

Most speciel én nagyon bízom benne, hogy ez terhességi rosszullét és nem egyéb betegség, mert azóta sem vagyok jobban. Tegnap ismét hánytam,étvágyam nincs, kicsit már náthás is vagyok és fáj a torkom.

És vagyok olyan buta, hogy eszembe jutott, hogy mi van, ha ez H1N1. :-( Amúgy nem vagyok ilyen pánikolós, de külföldön élünk, nagyváros és a körzetben sok megbetegedés volt az elmúlt három hétben, a férjem munkatársai is elkapták és persze végig dolgozták a lappangási időszakot, mert nem tudtak róla.

Viszont a jó az, hogy lázam nincs, tehát nem hiszem, hogy az a bajom. Mindenesetre várok holnapig és ha nem lesz jobb a helyzet, akkor felhívom a háziorvost, megkérdezem, hogy le tudna-e tesztelni, mert van egy kilenc hónapos babám is, nagyon féltem magunkat.

2009. aug. 23. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:

a 3. vagyok :)

Megértem, hogy aggódsz, de a tüneteid nem arra utalnak, inkább megfázás vagy hányós-hasmenéses nyavajára.Holnap hívd fel a dokid, de szerintem kérd meg, hogy menjen ki hozzátok, ne menj be a betegek közé.És ne idegeskedj, a terhesség és a betegség megfér egymás mellett, csak kezelni nehezebb!Nem lesz semmi baj! :)

2009. aug. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!