Kezdődhet a terhességi rosszullét a második trimeszterben? Van ilyen?
14 hetes kismama vagyok. Semmi bajom sem volt eddig, max egy kicsit szédülgettem. Tegnap óta viszont nagyon rosszul érzem magam, többször görcsölt a gyomrom, hánytam, rossz a közérzetem, szédülök és gyenge vagyok, fáj a fejem.
Nem hiszem, hogy gyomorrontás, mert semmi olyat nem ettem, amivel lehetne, ma meg főleg nem, mert gyümölcsön kívül más nem megy le.
Én az egész terhesség alatt egyszer hánytam, mégpedig a 14.héten, szóval bármi lehetséges. Az is lehet, hogy most érzed az időjárás változást, én is nagyon fejfájós és hányingeres vagyok két napja.
28 hetes kismama
Ne aggódj, ez nem biztos, hogy terhességi tünet. A háziorvosom tele van most ilyen hányós, hasmenős, gyengélkedős beteggel. Egy hét és elmúlik.
Amennyiben terhességi tünet, akkor sem biztos, hogy állandóul. Lehet,hogy éppen most változik valami a szervezetedben, vagy a babáéban és Te így reagálsz rá.
Én 15-16 hetesen émelyegtem, hánytam.Orvosom azt mondta, hogy előfordul, hogy 2. trimeszterben vagy rosszul :) (kávét teára cseréltem és elmúlt)
De az elöttem szólónak igaza lehet, én is egész nap hányingerrel és hasmenéssel küzdöttem :(
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor ezek szerint bármi előfordulhat. :-(
Most speciel én nagyon bízom benne, hogy ez terhességi rosszullét és nem egyéb betegség, mert azóta sem vagyok jobban. Tegnap ismét hánytam,étvágyam nincs, kicsit már náthás is vagyok és fáj a torkom.
És vagyok olyan buta, hogy eszembe jutott, hogy mi van, ha ez H1N1. :-( Amúgy nem vagyok ilyen pánikolós, de külföldön élünk, nagyváros és a körzetben sok megbetegedés volt az elmúlt három hétben, a férjem munkatársai is elkapták és persze végig dolgozták a lappangási időszakot, mert nem tudtak róla.
Viszont a jó az, hogy lázam nincs, tehát nem hiszem, hogy az a bajom. Mindenesetre várok holnapig és ha nem lesz jobb a helyzet, akkor felhívom a háziorvost, megkérdezem, hogy le tudna-e tesztelni, mert van egy kilenc hónapos babám is, nagyon féltem magunkat.
a 3. vagyok :)
Megértem, hogy aggódsz, de a tüneteid nem arra utalnak, inkább megfázás vagy hányós-hasmenéses nyavajára.Holnap hívd fel a dokid, de szerintem kérd meg, hogy menjen ki hozzátok, ne menj be a betegek közé.És ne idegeskedj, a terhesség és a betegség megfér egymás mellett, csak kezelni nehezebb!Nem lesz semmi baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!