Az utolsó trimeszterben visszatérhetnek a kora terhességi tünetek?
Most léptem a 30. hétbe. Napok óta folyamatosan aludnék, és reggel émelygek, hányingerem van. Bár az egész terhességem alatt nem volt olyan, hogy álmos/fáradt lennék. Sőt, mióta terhes vagyok sokkal kevesebb alvással beértem, és intenzívebb is voltam. A 14. héttől pedig egyáltalán nem volt hányingerem.
Ez normális lehet, vagy baj van?
A fáradtság azért van mert a testednek egyre több vérre van szüksége 2-3 literrel többre mint normálisan. Ezt el is kell juttatnia a szívnek mindenhova a testedbe, így álltalában a harmadik timeszter már a fáradságról szól.
Az émelygés meg az egyre nyomodó gyomrod miatt van, ez még rosszabb lesz, söt hányás is elöfordulhat.
Nem is gondoltam volna, de nekem is az egyik napról a másikra elérkezett a harmadik trimeszter. Fáradtabb lettem, nyűgösebb lettem, ég a gyomrom, és én is sokat pisilek. Komolyan 7 hónapig semmi bajom nem volt, most meg már nagyon várom a végét. :)
Szóval szerintem normális, hogy ilyenkor előjönnek a terhességi tünetek.
32 heteske
Pont én is meg akartam ezt ma kérdezni:))
Nekem is visszajött minden:)Délutánonként aludhatnékom van, reggel sem tudok korán kelni(oké, mondjuk éjjel általában rosszul alszom, sehogy sem kényelmes) és hányingerrel ébredek, meg napközben is sokszor rám jön....hát köszi, hogy megkérdezted:D
Én is rengeteget alszom már pár hete, és nekem is lőjön néha a hányinger ok nélkül, már nem vagyok olyan aktív sem mint a 2. trimiben, de ez teljesen normális, az utolsó trimi a legnehezebb.
Boldog Babavárást!
Én most léptem be a 36. hetembe s szintén sok pisi, étvágytalanság, a gyomorsavról nem is beszélve még egy fél zsemlétől is....:S
Van amelyik nap fitt vagyok, van hogy ki se kelnék az ágyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!