Émelygés mikor kezdődött nálatok? És a mellfeszülés mikor múlt el?
Hát, aggódom, ahogy anno az első babánál is... Tudom, hogy nem kellene, de nem tudok mit tenni, csak szeretném, hogy minden rendben menjen!
Köszönöm a választ!
Mellfeszülés a nem várt napjáig volt.
6 hetesen rengeteg savam lett, hányingerem lett tőle, gázosodtam.
12 hetes vagyok, mostanság a szagOktól vagyok rosszul, semmi kaja nem esik jól, a kedvencek sem, ha eszem valamit utànna hányingerem van! Ennek csak 1 előnye van, eddig semmit sem híztam!
Az első terhességemnél semmi tüdeje semmi tünet rosszul lét nem volt, ott heti 1 kg híztam! Ilyenkor már 10 kilónál jártam a hízásban.
Most arra gondolok, hogy fiú lesz, mert a lánynál semmi rosszul lét nem volt, itt meg minden az ellentéte!
Én kislányt várok,de úgy megszenvedtem az elejét,hogy csak na!A 8.-16.hétig hánytam.Semmi se maradt meg bennem,fogytam 8 kg-ot.A mellfeszülésem is akkor kezdődött,a 8 héten.
Mostmár így a vége fele,jól vagyok.Híztam is 13 kg-ot,és a mellfeszülésem is teljesen megszünt.De szerintem ez mindenkinél egyéni!
35 hkm
Nagyon aggódtam, hogy valami nincs rendben... Azt hittem, hogy ez a mellfeszülés sokáig tart majd....
Most kicsit megnyugodtam :) Köszönöm!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!