Most leszek holnap 12 hetes terhes, és minden tüntem el mult 3 napja! Se hasszúrka, se hányinger, se mellfeszülés. Kezdjek el agódni? Vagy ez igy normális?
Ne aggódj! Ha szerencsés vagy, akkor nem is térnek vissza, de az is előfordul, hogy egy ideig megszűnnek, aztán újra előjönnek.
26 hetes kismami
Utolsó válaszoló vagyok!!!!
Én is így éreztem, ráaadásul mondom, nekem a 10-ik héten se hányinger, se mellfeszülés, semmi. Nagyon beparáztam, legszívesebben egy hordozható UH-al jártam volna, és minden percben megnéztem volna a babámat. Elmúlt ez a nagy aggódá, persze jöttek mások, de a lényeg, hogy neked is el fog, ez egy természetes aggodalom, és tapasztalatból mondom, hogy szuperül tú lépünk ám rajta. Pl. én most vagyok 25 hetes és most kezdett megint fájni a mellem, ja és alig nőtt valamit, de ezen sem aggódom, ez is alkati dolog, majd aszoptatásnál behozza a lemaradást és végül is az a lényeg!!!!!!!
Örülök nagyon, ha megnyugodtál!!!!
Miért kéne aggódni????? Van akinek egyáltalán nincs semmilyen terhességi tünete...akkor az is aggódjon hogy ő nincs/nem volt rosszul?
Inkább örülj neki. Nem kell mindent elhinni amit hallasz mert megőrülsz mire megszülsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!