Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A fogantatás után 2 héttel...

A fogantatás után 2 héttel vannak terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
ha igen, mik azok?
2012. dec. 28. 00:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nincsenek
2012. dec. 28. 00:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogantatás után kb 2 héttel ágyazódik be a megtermékenyített petesejt a méhbe. Előfordulhat, hogy enyhén már érzékenyek a melleid vagy aprókat szúrkál bele.... de javarészt ilyenkor még nem észrevehető a terhesség.
2012. dec. 28. 02:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha visszagondolok, akkor még nem tudtam h terhes vagyok, csak az tunt fel h nagyon érzékenyek voltak a melleim, na meg persze egyik nap ugy belevágott a méhembe h azt hittem belehalok....nem tartott hosszu ideig, de nagyon fájt. akkor kezdtem gyanakodni, de a tesztem még negatív volt.
2012. dec. 28. 07:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok.... most, hogy olvasom a harmadik válaszolót eszembejutott, hogy nekem is volt egy erős fájdalmam a méhben... de akkor még én sem tudtam, hogy mi lehet az oka. A mellérzékenység utána jött rá kb 1 héttel.
2012. dec. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!