Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kínai fogantatás naptár...

A kínai fogantatás naptár fiút mutat, a Jónás pedig kislányt. Kinek milyen tapasztalata van, melyiknek hihetek jobban?

Figyelt kérdés
Előző terhességemnél mindkét naptár kislányt mutatott és az is lett, most ugye egyik ezt, a másik azt.
2012. aug. 17. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
a kínai nekem nem jött be, a másik nem tudom mi
2012. aug. 17. 16:38
 2/10 anonim ***** válasza:

ezt ugye te sem gondolod komolyan

egy gyermek nemét nem lehet előre meghatározni

ez babona

és mivel csak két eshetőségből lehet választani

ezért nagy valószínűséggel vagy fiú lesz vagy kislány

2012. aug. 17. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
mennyi idős terhes vagy? nekem a fiúnál jobban szőrösödik a hasam, mint a lánynál annak idején
2012. aug. 17. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
A kínai lányt mutatott, Jónás fiút, fiú lett. A másodiknál mindkettő fiút mutatott, lány lett:D
2012. aug. 17. 16:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is tervezni szeretném mivel már 23 hetes vagyok, csak nem mutatja meg magát, és már nagyon kíváncsi lennék. Szőrösödni sem most, sem az előző terhességemnél nem szőrösödtem (akkor lányom született), most viszont rosszul voltam, sokat hánytam az elején, az előzőnél abszolút nem volt semmi ilyen. Ennyi a két terhességem közti különbség.
2012. aug. 17. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem kizárólag a Jónás jött be, még a fogantatás időpontját is eltalálta.

Kislány lesz, a Kínai kisfiút mutatott.

37 hkm

2012. aug. 17. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy semmi ilyenben nem hiszek leírom, hogy a kínai fiút "jósolt", a Jónás kislányt és kislány lesz. De az első 2 terhességemben sem az inga, sem a Jónás, sem a kínai, semmi nem jött be.
2012. aug. 17. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindhárom terhességemnél csak a Jónás jött be ráadásul a mensi ciklus végére tette a peteérést (oda rajzolta nekem)és mindhárom akkor fogant egyáltalán nem középidőben.

Fiú-lány-fiú a sorrend. A kínai teljesen ellenkezőt mutatott.

2012. aug. 17. 17:55
 9/10 anonim ***** válasza:
majd az uh. megmutassa!
2012. aug. 17. 20:43
 10/10 anonim válasza:
ezt a jónás módszert hol lehet megtalálni? és hogy működik?
2013. máj. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!