Tudom erre nem lehet alapozni de szerintetek ezek lányos vagy fiús tünetek inkább? akinek ilyen tünetei voltak fia vagy lánya lett?
-állandó émelygés de kevés hányás, minden szagtól iszonyat undor
-hústól való undor!!!!!!
-sok gyomorsav
-gyengeség
amit meg tudok enni : chips, inkább édesebb dolgok, zöld tea,...
igazából kíváncsiságként érdekel hogy ilyen tünetekkel másnak milyen nemű babája lett, tudom hogy nem lehet erre adni....
Szia nekem lányom lett..
soha nem hánytam nem voltam rosszul...
Előtte ehészségesen ettem saláta csirke joghurt ilyesmik...
Na ezeket meg sem birtam enni....
Kivános voltam és csak ilyenek jöttek be édesség tészta gomba hamburger...volt hogy megettem 2 doboz lidl-is négercsokot egy ültő helyembe...barackor kb 3 kg ot nyáron csak ugy de a tésztát nagyon kivántam..sztem ki voltam éhezve ja meg a csipős kinait..meg a hamburgert de nagyon!26 kg ot hiztam is ennek köszönhetően ..de lement jobb vagyok mint valaha)))
MINDENKINEK KÖSZI AZ EDDIGI VÁLASZOKAT!!!
JÓ BABÁZÁST :) BABAVÁRÁST!!!!
A csípőset én is szeretem :)
jó kis lédús barackot/sárgabarackot én is ennék csak most nincs :)))
Ja van egy pár kollégfanőm ilyen tünetekkel mint neked fuk születet...90 % ba 10 % ba lány...
Hány hetes vagy?
De én biztos voltam benne hogy lányom lesz...és az lett neked nincs megérzésed?
Utolso voltam...
Hát akkor ugy is lesz..))A megérzés nem csal...
Hány hetes vagy?Nem irtad...
hát egyre inkább lány a megérzésem...én viszont a banánt nem eszem meg :))) sem a joghurtot...a legutóbb mikor ilyet ettem a wc-nél guggolva kötöttem ki.....ja és salátát sem eszek...eddig persze imádtam....
remélem 12. hét után újra tudok egészségesen enni!!!!!!!! már így is bűntudatom van, de ha azt eszek úgy is kihány om :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!