Nem, én nem csináltatom meg, feleslegesnek tartom, hiszen annak eredményén számunkra nem múlik semmi. (nem vetetünk el beteg babát sem)
2012. dec. 15. 17:25
2/24 anonim válasza:
Én sem csináltattam meg.
Ne érezd rosszul magad emiatt. Ha valami gond van a babáddal, akkor az ki fog derülni az uh-k és vérvételek alkalmával. Igaz így csak később.
2012. dec. 15. 17:29
3/24 anonim válasza:
Egyik gyereknél sem csináltattam meg. Én sem vetetném el, ha beteg lenne én sem vetetném el.
Kétlányos 19hkm.
2012. dec. 15. 17:50
4/24 anonim válasza:
Én sem csináltattam meg. Teljesen egészséges kisfiam született 6 napja.
A barátnőm megcsináltatta, ráijesztettek, hogy milyen rossz lett az eredmény, és hogy beteg babája fog születni. 3 éves a kislánya és teljesen egészséges.
2012. dec. 15. 18:19
5/24 anonim válasza:
A klinika, ahol szültem, automatikusan megcsinálja mindenkinek, ingyen.
2012. dec. 15. 18:29
6/24 anonim válasza:
Én sem csináltattam meg.
Kedves 5-ös megkérdezhetem hol szültél? Mert ha Magyarországon, akkor ez eléggé felháborító. Már nem azért, mintha Tőled sajnálnám, de én is fizetek TB-t, nem keveset.
2012. dec. 15. 18:31
7/24 anonim válasza:
Volt már erre vonatkozó korábbi válasz itt, és én is Pécsen szültem. Üdv, 5. voltam
Nem csináltam meg. Ha konkrétan azt vizsgálnák, hogy az én babám beteg-e, úgy megcsináltattam volna. De egy arányszámot mutat, és engem nem nyugtatott volna meg. Ha az orvosom mondta volna, megcsináltattam volna.
2012. dec. 15. 18:44
9/24 anonim válasza:
Én se csináltattam meg. Semmi nem utalt rá h meg kellene. Fiatalok vagyunk egészségesek. Mindig minden rendben volt. És tényleg nem is lett semmi gond. :) Nyugi ha van is vmi gond már nem mindegy?
2012. dec. 15. 19:07
10/24 anonim válasza:
szia kedves kérdező, én Kecskeméten lakom, nekem a kórházban a kötelező 12 hetes uh után vettek vért is a kombinált teszthez - remélem jól tudom, vagy nálunk legalábbis a down-kórt szűrik ezzel a vizsgálattal, az eredmény az uh leletből, a vérvétel eredményéből és az anyai életkorból jön össze, és egy fillért sem kellett érte fizetni, az terhesgondozás része
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!