Itt mindenki megcsináltatja a kombinált tesztet?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem igazán van erre pénzem és rosszul érzem kicsit magam miatta. A védőnőm ajánlotta!2012. dec. 15. 17:22
22/24 anonim válasza:
A másik kérdésre nem válaszoltál. Az integrált mennyibe kerül?
23/24 anonim válasza:
Nemtudom sajnos. A kombináltat akartam megcsináltatni, csak arról érdeklődtem.
24/24 anonim válasza:
A pécsi anyuka vagyok, itt így vannak a vizsgáati árak:
-integrált (kombinált+quartett teszt) 25 ezer
-kombinált: 9 ezer
- quartett: 15 ezer
Én az utóbbit csináltattam, mert tavaly a karácsonyi nyüzsgésben elfelejtettem és az uh-n minden rendben volt, de aztán ott motoszkált a kisördög, úgyhogy a quartett tesztet csináltattam meg. Mondjuk, ha külön uh- vizsgálatot csinálnak a kombinálthoz, lehet, hogy ennyibe kerül, de mivel itt a klinikán végzik a vérvételt és a vizsgálatot is, nincs külön uh, hanem a 12. heti kötelező uh eredményei a mérvadóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!