Itt mindenki megcsináltatja a kombinált tesztet?
Én megcsináltattam, szerencsére. A magyar terhesgondozási protokoll részét képező (elavult és értelmetlen) AFP eredményem rossz lett, viszont a teszteredményem jó, így nyugodt voltam és persze egészséges babám született :)
Merész dolog belevágni a gyerekvállalásba úgy, hogy nincs 5-10 ezer forintod "csak úgy".
Remélem minden rendben lesz Veletek!
Egyetértek a 11-essel. Ha azért nem csináltatja meg valaki, mert mindegy az eredmény, mindenképpen megszüli a babát, az rendben van.
De tényleg bajos lesz a gyerek felnevelése, ha nincs erre párezer ft-od...
Kedves utolsó és néhány előtte szóló!
Képzeld el, hogy nem mindenkinek van 30000 Ft-ja erre.Nálunk sajnos ennyibe kerül! És mivel már van egy egészséges gyerekem és 35 év alatti vagyok, ezért kérdeztem a véleményeteket, hogy megcsináltatja-e mindenki. Az ilyen rosszindulatú megjegyzésektől inkább kíméljetek meg engem is és másokat is!
30000? Nálunk az integrált kerül annyiba. Kicsit nézz körbe a neten, sok privát helyen elvégzik max. 10000-ért.
Tisztában vagy vele, mennyibe fog kerülni egy gyermek?
"Ilyenekkel mint ti pedig nem foglalkozom"
Tehát csak olyanokkal foglalkozol, akik egyetértenek veled. Ezt bele kellett volna írnod a kérdésbe, vagy inkább úgy megfogalmazni a kérdést, hogy "légyszi ismételjétek el azt amit én írtam"
És igen, valamit nagyon összekeversz, a kombinált teszt nem kerülhet 30.000-be, amiről te beszélsz, az az integrált teszt, a kettő nem ugyanaz, talán így a második gyereknél illene utánanézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!