Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt mindenki megcsináltatja a...

Itt mindenki megcsináltatja a kombinált tesztet?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nem igazán van erre pénzem és rosszul érzem kicsit magam miatta. A védőnőm ajánlotta!
2012. dec. 15. 17:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%

Én megcsináltattam, szerencsére. A magyar terhesgondozási protokoll részét képező (elavult és értelmetlen) AFP eredményem rossz lett, viszont a teszteredményem jó, így nyugodt voltam és persze egészséges babám született :)

Merész dolog belevágni a gyerekvállalásba úgy, hogy nincs 5-10 ezer forintod "csak úgy".

Remélem minden rendben lesz Veletek!

2012. dec. 16. 00:52
 12/24 anonim ***** válasza:
Pécsett sem ingyenes...csak 35 év felett. 2 éve még az volt, de már nem! 5 hónapos Manó anyukája, mi megcsináltattuk, de 7000 forint nem a világ vége, ez csak töredéke annak, amit majd a szülésig és pláne utána költenetek kell. Ha nincs, tény, hogy az uh is rendben van.
2012. dec. 16. 09:31
 13/24 anonim ***** válasza:
26%

Egyetértek a 11-essel. Ha azért nem csináltatja meg valaki, mert mindegy az eredmény, mindenképpen megszüli a babát, az rendben van.

De tényleg bajos lesz a gyerek felnevelése, ha nincs erre párezer ft-od...

2012. dec. 17. 04:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és néhány előtte szóló!

Képzeld el, hogy nem mindenkinek van 30000 Ft-ja erre.Nálunk sajnos ennyibe kerül! És mivel már van egy egészséges gyerekem és 35 év alatti vagyok, ezért kérdeztem a véleményeteket, hogy megcsináltatja-e mindenki. Az ilyen rosszindulatú megjegyzésektől inkább kíméljetek meg engem is és másokat is!

2012. dec. 17. 09:44
 15/24 anonim ***** válasza:
56%
12-es vagyok, és bocs, de amiről te beszélsz, hogy 30ezer, az az integrált teszt, a kombinált 7 vagy 9 ezer, mielőtt így lehurrogsz valakit, legalább legyél tisztában a kérdéseddel!
2012. dec. 17. 10:08
 16/24 anonim ***** válasza:

30000? Nálunk az integrált kerül annyiba. Kicsit nézz körbe a neten, sok privát helyen elvégzik max. 10000-ért.

Tisztában vagy vele, mennyibe fog kerülni egy gyermek?

2012. dec. 17. 10:27
 17/24 A kérdező kommentje:
Ismételten köszönöm a kedvességet, van már gyerekem, úgyhogy tudom mennyibe kerül és minálunk 30000 Ft-ot kérnek érte, elutazni pedig karácsonykor már nem tudok. Ilyenekkel mint ti pedig nem foglalkozom a továbbiakban, kár írni. Minden jót!
2012. dec. 17. 11:24
 18/24 anonim ***** válasza:

"Ilyenekkel mint ti pedig nem foglalkozom"

Tehát csak olyanokkal foglalkozol, akik egyetértenek veled. Ezt bele kellett volna írnod a kérdésbe, vagy inkább úgy megfogalmazni a kérdést, hogy "légyszi ismételjétek el azt amit én írtam"

És igen, valamit nagyon összekeversz, a kombinált teszt nem kerülhet 30.000-be, amiről te beszélsz, az az integrált teszt, a kettő nem ugyanaz, talán így a második gyereknél illene utánanézni...

2012. dec. 17. 20:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Szombathelyen is 30000 a teszt, ezért nem csináltattam. Ha lenéztek érte, hát nézzetek, nem zavar:)
2012. dec. 17. 20:13
 20/24 anonim ***** válasza:
19-es, biztos, hogy a kombinált tesztről beszélsz? És akkor mennyibe kerül az integrált?
2012. dec. 17. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!